Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORISNO

Stručnjakinja za rublje otkrila greške zbog kojih se grudnjaci brže istroše: 'Pripazite kako ih slažete...'

Tik Tok
11.08.2022.
u 12:30

Kimmay je objasnila zašto neke od stvari koje je većina nas navikla raditi zapravo mogu uzrokovati da se naše donje rublje troši brže od očekivanog

Nije uvijek lako održavati donje rublje u dobrom stanju, no jedna stručnjakinja je podijelila nekoliko odličnih savjeta s kojima će ono trajati dulje. Stručnjakinja za donje rublje Kimmay, podijelila je na Tik Toku video u kojemu govori o najboljim načinima njege grudnjaka. I dok su neki savjeti poprilično očiti, neki su pomalo iznenađujući, piše Mirror.

Nikada nemojte prati rublje na 30 ili 40 stupnjeva i to zbog vrlo ozbiljnog razloga!

1/8

Kimmay je objasnila zašto neke od stvari koje je većina nas navikla raditi zapravo mogu uzrokovati da se naše donje rublje troši brže od očekivanog. Prije svega, objasnila je zašto nikada ne biste smjeli slagati jednu košaricu u drugu, jer to može oštetiti grudnjak. Kako kaže, to je jako loše za košaricu grudnjaka jer će se uvući, preokrenuti i uništiti. 

Sljedeća stvar koja može uništiti grudnjak je način na koji ga stavljate na sebe, a kako kaže Kimmay, mnogi to pogrešno rade. Rekla je da biste trebali izbjegavati zakopčavanje grudnjaka sprijeda, a zatim ga okretati prema natrag i okretati košarice prema gore, jer to može oštetiti i košarice i traku. 

- Ovo može rastegnuti traku, a također će udubiti košarice uz tijelo i to je jedan od razloga zašto s vremenom žice izvire iz grudnjaka - rekla je stručnjakinja dok je demonstrirala kako pravilno staviti grudnjak. 

@hurraykimmay Are you doing any of these things that damage your bras?🤔 #bratok#bratips#brafitter#brafittingtips#lingerietok#undergarmnets#brasize#cupsize ♬ BARELY BREATHING - Grant Averill

Posljednji savjet bio je u vezi pranja i sušenja grudnjaka, pa je tako stručnjakinja savjetovala da se oni nikada ne stavljaju niti u perilicu niti u sušilicu, što je mnogi od nas zapravo često rade. Ona tvrdi da vruća voda nije dobra za osjetljive grudnjake i da bi bolje bilo da ih perete ručno, nježnim deterdžentom, u hladnoj vodi. Također, ne morate ga prati nakon svakog nošenja. Ne postoji neko pravilo koliko ih često treba prati, ali nakon tri do pet nošenja idealno je vrijeme. 

- Grudnjaci koštaju pa im želite pomoći da traju dulje, a ako se dobro brinete o njima, dulje ćete se osjećati ugodnije u njima - zaključila je Kimmay. 

Oprezno kod online kupnje: Savjeti stručnjaka da izbjegnete zamke trgovaca!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije