Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte!

Stručnjakinja pokazala kako očistiti i najteže dostupna mjesta: 'Trebate samo papir i čačkalicu!'

TikTok/@aestheticallyinhome
23.05.2022.
u 11:30

Ja za teško dostupna mjesta koristim istekle kreditne kartice!, napisala je jedna korsnica, a mnogi su komentirali i da problem riješe sa starom četkicom za zube.

Vjerojatno vam se događalo da želite očistiti neki kutak, ali ga ipak ostavite prljavim jer ga je nemoguće dohvatiti, odnosno nema dovoljno mjesta da zavučete krpu (na primjer prostor između štednjaka i njegove ploče za kuhanje ili dio između dva filtera nape). 

Stavljate sol na mrlje ili one od vina čistite vodom? Kakve pogreške! I ovo radite krivo...

1/8

Zato je, da svima olakša probijanje do takvih teško dostupnih kutaka u domu, stručnjakinja za čišćenje nedavno otkrila jedan super jednostavan trik s kojim više nema prljavštine i prašine do koje ne možete; i sve ćete čistiti s lakoćom.

Na svom je TikTok računu @aestheticallyinhome tako pokazala kako čisti uski prostor između kuhinjskog pulta i ploče štednjaka; uz pomoć kuhinjskog papira i čačkalice, tako da čačkalicu nekoliko puta čvrsto omota komadom papira pa s tim lako očisti uski prostor između ploče za kuhanje i kuhinjskog pulta.

- Čačkalica i rola kuhinjskog papira riješavaju teško dostupna mjesta! - napisala je Tiktokerica u videu koji pokazuje kako je vrh čačkalice pokupio svu prašinu.

@aestheticallyinhome Who else loves a tiktok hack? #cleaninghack #cleaningtipsandtricks #cleantok #cleaning #cleaningszn #cleaninghacks #tipsandhacks #kitchenhacks #kitchenhack ♬ Just You and I - Tom Walker

- Hvala vam na ovome! - napisala je jedna korisnica i pokazala da ima još maštovitih entuzijasta: "Ja to inače čistim nožem za maslac!".

- Ja koristim istekle kreditne kartice! - napisala je druga, a mnogi su komentirali da problem teško dostupnih površina riješe sa starom četkicom za zube.

- Imam ih nekoliko koje služe samo za čišćenje! - napisala je jedna žena, a prenosi The Sun.

Megan (31) je dala otkaz kako bi provela posljednje dane sa svojim bolesnim psom: 'Želim s njom raditi sve što dosad nismo stigle' ❤

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije