Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korisno

Stručnjakinja otkrila tri organizacijska trika koji će vam olakšati život

Shutterstock
23.02.2022.
u 07:00

Kuća će vam izgledati urednije, a vi ćete se lakše snalaziti u njoj!

Chantel Mila, na društvenim mrežama poznata kao Mama Mila, podijelila je tri nevjerojatna trika koja bi svi trebali znati kako bi vam život bio malo lakši. Za ove trikove potrebni su vam proizvodi koje sigurno već imate kod kuće, ali niste ni pomislili koristiti ih na ovaj način, kako prenosi Daily Mail.

Kokosovo ulje za prehranu, čišćenje, njegu... Odlični razlozi da ga imate u svojoj kuhinji:

1/9
@mama_mila_ Which one will you try first? 🌻 #lifehacks #hometips ♬ Backstabber - Ke$ha

Prvi trik koji je pokazala bio je korištenje ljepljivih kuka na unutarnjoj strani svojih noćnih ormarića kako bi sakrila kabele za punjenje i dodatne žice. Ovaj trik odličan je za one koji imaju više kabela i ne mogu shvatiti kako da njihovi prostori izgledaju uredno.

Chantel je također oduševila genijalnim trikom za raspetljavanje nakita - jednostavno stavite značajnu količinu maslinovog ulja na zapetljani nakit i trljajte ga dok se ne raspetlja.

Konačno, povećajte prostor u svom ormaru korištenjem otvarače od limenka na vješalicama kako bi objesili dodatnu odjeću na istu količinu prostora. Samo stavite jedan otvarač na vješalicu, a zatim drugu vješalicu objesite na otvarač te zajedno spremite u ormar.

Kako se rade najpopularnije krafne iz zagrebačke slastičarnice Orijent?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije