Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što biste vi učinili?

Pobjegla sa spoja: 'Tijekom večeri izvadio je jednu stvar i sasvim me šokirao'

shutterstock
22.02.2022.
u 07:00

Korisnici društvenih mreža ostali su šokirani njegovim ponašanjem te je uvjerili da nije pogriješila svojom reakcijom

Kad je riječ o odlasku u restoran, svi znamo da je uvijek najbolje biti pristojan prema konobarima i osoblju – na kraju krajeva, oni samo rade svoj posao i oni su ti koji su zaduženi za rukovanje vašom hranom, piše Mirror.

Jedna žena ispričala je da su je uvijek učili da poštuje osoblje te je ostala u šoku kada je njezin dečko tijekom jedne večere u restoranu napravio nešto sasvim neobično. Pišući anonimno na Redditu, 30-godišnja žena objasnila je kako misli da je njegovo ponašanje neprihvatljivo te je na kraju otišla na večeru.

“Ovo bi moglo zvučati loše, ne znam jesam li u krivu. Izlazim sa svojim dečkom Rhettom četiri mjeseca, živimo u različitim gradovima i on nije odavde, obično dolazi vikendom. Ovaj put odlučila sam posjetiti njegov grad i odvesti ga na večeru”, započela je u objavi.

 Konobari poručuju: Nemojte ovo raditi, od toga nam se diže kosa na glavi!

1/8

Rhett je već bio tamo kada je stigla u restoran, malo su razgovarali, provjerili jelovnik, a onda kada je došlo vrijeme za narudžbu, izvukao je malo zvonce iz džepa jakne, podigao ga i počeo tresti.

"Proizveo je glasan, neugodan zvuk, počele su me boljeti uši. Bila sam toliko zbunjena da sam pitala što radi, a on je rekao da pokušava privući pažnju jednog od konobara. Rekla sam da je to neugodno i da bi trebao odmah prestati, ali on ga je nastavio tresti. Ne mogu ni objasniti poglede koje smo dobili od drugih gostiju. Zahtijevala sam da prestane, ali on je rekao da neće dok netko ne dođe i preuzme našu narudžbu”, otkrila je.

Objasnila je kako je netko došao uzeti njihovu narudžbu, ali njoj je bilo dosta pa je ustala i izašla iz restorana. Rhett ju je slijedio i par se počeo svađati.

“Rekla sam mu da mi je neugodno, a on se uzrujao i rekao da ne razumije zašto mislim da je zvono neugodno, objasnio je da je to savršeno rješenje da ne moramo čekati da se konobar pojavi. Rekla sam da je to neprikladno i neugodno. Odgovorio je da sam previše osjetljiva i da sam pretjerano reagirala ni na što. Inzistirao je da se vratimo, ali odbila sam”, ispričala je.

Na kraju su otišli kući, on je nastavio pričati o tome kako je pokvarila večeru i povrijedila ga ponašajući se kao da je njegovo ponašanje sramotno. Rekla mu je da ima pravo iznijeti mišljenje o tome što je učinio.

"On se već danima duri i želi ispriku. Možda sam pretjerala. Možda ovakvo ponašanje nije ništa tamo gdje on živi, ​​ali ovdje je to jednostavno neprihvatljivo", zaključila je.

Više od 3000 ljudi odgovorilo je na njezinu objavu, a mnogi su se složili da je njegovo ponašanje neprihvatljivo.

"To je nevjerojatno nepristojno i više nego neprikladno. Vaš dečko je nepristojan i bio bi izbačen iz većine restorana u SAD-u zbog takvog ponašanja”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Tko bi zvonio u javnom restoranu? Rekla bih da je to više nego sramotno i da niste učinili ništa loše. Tako ometa druge mušterije i konobare koji su zauzeti svojim poslom.”

Kako u nekoliko sekundi popraviti patentni zatvarač?

Ključne riječi

Komentara 5

MA
MalenaB
09:04 22.02.2022.

Čuj zvonce ,a ja mislila nešto drugo 😁

MI
Milas
10:25 22.02.2022.

Trebala ga je samo pitati sto bi bilo da svi imaju zvona i pocnu tresti.

NJ
njakelic
10:43 22.02.2022.

Čuj ovo “izvadio je jednu stvar”,na šta ste pomislili …hahahaaa? Kakav naslov!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije