Stručnjak upozorava: Friteze na vrući zrak mogu biti vrlo opasne ako ih pogrešno koristite
Friteze na vrući zrak koriste se brzom cirkulacijom topline za pripremu hrane, omogućujući nam uživanje u hrskavim pečenim krumpirićima i drugim delicijama bez potrebe za uljem i klasičnim prženjem.
Komentari 2
treba poslušati stručnjaka za vrući zrak
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Trla baba lan da joj prodje dan.