Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savjet stručnjaka

Što učiniti kad poželimo pobjeći od partnera?

zabrinuta
Foto: Shutterstock
03.05.2014.
u 20:00

U trenucima kada osjetite potrebu da vaš partner nestane iz vašeg života, bar na tjedan dana, pomislite na nešto što će povratiti vašu vjeru u ljubav

U trenucima kada osjetite potrebu da vaš partner nestane iz vašeg života, bar na tjedan dana, pomislite na nešto što će povratiti vašu vjeru u ljubav.

Obično je to neka asocijacija, mudra misao ili savjet koji vam je dao netko iskusniji. Jedan od uvjeta održanja veze jest da ne zadržavate gorčinu i bijes prema partneru zbog nečega što je napravio (ili nije napravio).

Također, za vrijeme svađa zbog nekog konkretnog razloga (da, svađe su neminovne u svakoj vezi!) nemojte spominjati sve prethodne propuste vašeg partnera.  Naravno, najvažnija je odlučnost da očuvate vezu.

Jednom je jedan mudar čovjek (bračni savjetnik!) rekao nešto što bi svakom paru moglo puno pomoći. Kada su ga pitali kako je uspio tolike godine sačuvati brak, on je odgovorio: “Ostao sam u braku.” Naravno, mislio je na to da ne postoji nikakav trik da se očuva veza, osim da budete aktivno prisutni u njoj.

>>Sve je manje zaljubljenih, ali ne i onih koji vjeruju u pravu ljubav

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
10:11 04.05.2014.

molio bih bilo koga da mi nakon citanja ovog clanka objasni sto mu je tema, I sto je autor mislio reci....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije