Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modni savjeti

I kupaći kostim može biti odličan 'komad' za večernji look

Kupaći kostimi
Foto: Lisca
1/6
24.07.2015.
u 10:11

Kaftan je must have komad za ovu sezonu i jako je šik ako ga kombinirate s kupaćim kostimom istog uzorka

Kako ljetujete? U jednom od prekrasnih gradova naše obale, kad do plaže idete uskim kamenim ulicama često zastajući na kavi u lokalnom kafiću?

U manje naseljenom mjestu, u kojem vas svi poznaju pa možete ujutro ukočite u badić i nosite ga sve dok ne krenete na spavanje dodajući za večernji look samo maramu, kaftan… I u jednom i u drugom slučaju, bez obzira na to volite li biti na godišnjem u korak s modom ili opušteni, minimalizirano odjeveni, trebate isto - modnu priču koja se vezuje uz kupaći kostim.

Što nositi uz kupaći kostim?

Marama/pareo koji se na barem 50 različitih načina može vezati uz kupaći kosim pretvarajući se u haljinu, topić, suknju, tuniku… Nemate li inspiraciju, potražite je u našoj temi.

Zanimljiva haljina tunika koja prekriva bokove i stražnjicu. Najčešće je riječ o prozirnom modelu gornjeg dijela koji je ukrašen kamenčićima i trakicama što dodatno naglašava vašu spremnost za modno eksperimentiranje. Ovakvu tuniku uvečer možete odjenuti i uz lagane, lanene hlače, ali je i kombinirati nakon ljetovanja za posao (obvezno nosite pamučnu potkošulju ispod).

Kaftan je must have komad za ovu sezonu i jako je šik kombinirate li ga s kupaćim kostimom istog uzorka. Može biti dug, kratak sa stiliziranim remenom ili bez kad je potrebno kombinirati broš i pretvoriti seksepilan ogrtač u lijepu haljinu.

Ljetne haljine asimetričnih krajeva odlično su rješenje za one koje ljetuju u hotelu ili na plažu dolaze gradskim uličicama. Nosite ih uz ravnu obuću tijekom dana i vrtoglave potpetice za izlaske. Kombinirajte i badić tada, jer, tko zna, možda ćete završiti na noćnom kupanju.

Što kaže bonton?

Kupaći kostim je, kako i samo ime kaže, namijenjen samo za kupanje. Idete li na kavu u obližnji bar, obvezno se zagrnite pareom ili ljetnom haljinicom. Isto tako, odjeveni morate biti i odlazite li s plaže na ručak. Čak i ako je riječ o restoranu na plaži. Kad odlazite s plaže, kupaći kostim treba biti suh, a obuća bez pijeska. Posebno pazite nosite li obuću s "rebrastim" potplatom.

>>Zašto vam (ne) pristaje baš svaka haljina?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije