Što jednostavnija to bolja: Koju god pizzu probali, uvijek se vraćamo nenadmašnoj margheriti
Nije da nam je potreban poseban blagdan da bismo uživali u pizzi, ali bili bismo ludi da propustimo priliku. Zasučite rukave, umijesite tijesto i oplemenite ga sa samo tri sastojka koji čine kraljicu svih pizza. Uživajte!
Komentari 9
Ne ide na pizzu mozzarella u kuglama, već suha, koja nije u vodi.
ja želim na dijetu kad ono svijetski dan pizze
Za ispeći pizzu u domu je super važno da pećnica ima ventilator - ako je riječ o klasičnoj pećnici, koja ima samo gornji i donji grijač, onda ispadne gnjecava i upropastite sav trud. I nije istina da trebaju neke velike temperature, dosta je 220 C, što postižu lakoćom sve pećnice za kućnu namjenu. Ali se onda peče nešto dulje...
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Pizza margherita? Sumpora mu kiselog i slatkog. Kakva je to pizza bez mesa? Pizza capriciosa se smatra osnovom i klasikom.