Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo i lako

Što ako vam prilikom zamatanja poklona nestane papira ili ljepljive trake? Pomoći će vam ovi trikovi

shutterstock
05.12.2020.
u 07:00

Uz ovih nekoliko jednostavnih trikova vaši pokloni bit će najljepše zamotani pokloni ispod božićnog drvca.

Blagdansko vrijeme je počelo, a Božić je svakim danom sve bliže, što znači da je idealno vrijeme da kupite sve božićne poklone. Svi znaju da je kupovanje poklona naporno, a zamatanje još gore. Za zamatanje u trgovinama uvijek je dugačak red, a ako to želite napraviti sami, često ostanete bez ljepljive trake, papira ili poklon vrećica. Međutim, s ovim jednostavnim trikovima, jednostavno izbjegnite sve probleme i savršeno zamotajte sve darove, kako prenosi Metro.

Nemate dovoljno papira
Ako mislite da ste svoj papir izrezali u premaleni dio, razmislite ponovno. Samo pratite trik @mrsemilynorris na TikTok-u. Poklon dijagonalno stavite na papir, a zatim sva četiri ugla papira spojite u sredini. Vrlo jednostavno.

@mrsemilynorris

The BEST Gift Wrapping Hack! ##fyp ##foryoupage ##hack ##giftwrapping ##emilynorris ##lifehack

♬ Lose Control - Meduza & Becky Hill & Goodboys

Nemate više ukrasnih vrećica
Mnogi svoje poklone umjesto zamotavanja vole staviti u ukrasne vrećice, ali ako vam se dogodi da ostanete bez njih, nemojte očajavati, već slijedite ove jednostavne upute za pretvaranje omotnog papira u vrećicu. 

Zamatanje okruglih stvari
Ako ste mislili da je bilo što sa zakrivljenim rubom nemoguće zamotati, razmislite ponovno! Prema ovom praktičnom triku @thefoldinglady s TikTok-a, zapravo je prilično jednostavno.

@thefoldinglady

This is George’s fav hot chocolate 🍫 ##chocolate ##giftwrapping ##friends ##hotchoc ##present ##gift ##fyp

♬ One More Sleep - Leona Lewis

Nemate više ljepljive trake
Postoji li išta gore od spoznaje da ste ostali bez ljepljive trake? Pa, s ovim trikom s YouTube kanala BeatTheBush, nije tako strašno. Ako slijedite korake ove japanske metode zamatanja, moći ćete zamotati i uredno ugurati višak papira, bez potrebe za trakom.

Pet zabluda u pandemiji: Je li nam stožer ukrao Božić?

1/4
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije