Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski dan emotikona

Stižu novi smajlići: Apple u bazu uvodi parove različite boje kože, ženu u invalidskim kolicima...

Screenshot YouTube
17.07.2019.
u 14:45

Novih 59 emojija dolazi na iOS uređaje na jesen, a odlučili su se posvetiti različitosti

Danas je Svjetski dan emotikona, a iz Applea stižu dobre vijesti za ljubitelje ovog načina komunikacije. Iako ih već sada ima mnogo, na jesen dolaze novi emojiji, javljaju iz Applea. Tako će se u komunikaciji moći koristiti emoji parova različitih boja kože, slušni aparatić, žena u invalidskim kolicima, a pojavit će se i nove životinje kao što je tvor, orangutan i flamingo, dok od hrane dolaze vafli i češnjak.

Korisnici Tindera, njih 50 000, potpisali su peticiju kojom su tražili da se uvedu emojiji parova različite boje kože, a to se sada i ostvarilo.

Foto: Screenshot YouTube

Iz Applea su odlučili misliti na sve pa su ako odlučili slaviti različitosti. "Slavimo različitosti u svim njezinim oblicima, a nove opcije popunjavaju veliki nedostatak u dosadašnjim emojijima. Korisnici će sada moći odabrati parove različite boje kože, a bit će oko 75 mogućih kombinacija", rekli su iz Applea.

Foto: Screenshot Youtube

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije