Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stella za Stellu

Stella McCartney kreirala jeftiniju liniju "nevidljivog" rublja

stella mccartney
Foto: Stella McCartney
1/3
25.07.2012.
u 00:01

Za razliku od prethodne luksuznije linije rublja britanska se dizajnerica okrenula praktičnosti i pristupačnosti, a koliko je jeftinija linija, pokazuju cijene od 200 do 400 kuna

I dok je ova godina uvelike u znaku Olimpijskih igara i već je gotovo svaki britanski dizajner na neki način pridonio toj sportskoj atmosferi, Stella McCartney uspjela je pronaći malo vremena i za rad na svome modnom carstvu.

Najnoviji \"dodatak\" njezinu sve uspješnijem istoimenom brendu Stella jest pristupačna dnevna linija rublja, koja će od kolovoza biti dostupna u njezinu butiku, u online-trgovini te u robnim kućama Harvey Nichols i Harrods.

Budući da joj ovo nije prva linija rublja (2008. godine predstavila je divan repertoar čipkastog i svilenog rublja koje je žudjelo da se vidi, a ne da se sakrije ispod odjeće), Stella je otišla korak dalje i kreirala liniju \"gotovo nevidljivog\" rublja, kako je sama rekla. Odnosno, ovaj je put težila praktičnosti i pristupačnosti te je pomoću najnovijih tehnologija dizajnirala najtanju i najlakšu kolekciju rublja.

Linija se sastoji od triju potkolekcija – Stella Smooth, Stella Lace i Stella Mesh, a cijene se kreću od 200 do 400 kuna. Da se Stella doista potrudila postići \"nevidljivost\" rublja, pokazuje debljina košarica grudnjaka od 8 mm, inače je standard 12 mm. A za završni, glamurozniji pečat cijeloj liniji tu su njezina tri zlatna kruga kao potpis.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije