Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvarno?

Spoj na slijepo kao test: Dovela 23 člana obitelji da vidi koliko ih je partner spreman počastiti

Shutterstock
22.10.2020.
u 12:30

Je li trebao muškarac platiti cijeli iznos?

Pojaviti se na spoju na slijepo koji su vam namjestili prijatelji ili poznanici, nije nimalo jednostavno. Nervoza, trema, stres... Sve je to normalno i najčešće počne prolaziti kada se napokon nađete s tom osobom. Ipak, jednom muškarcu bilo je puno gore kada je stigao na dogovoreno mjesto i vidio što je djevojka napravila.

U Kineskoj pokrajini Zhejiang jedna žena odlučila je dovesti sa sobom čak 23 člana obitelji kako bi saznala koliko je njezin potencijalni partner velikodušan i je li spreman počastiti večerom toliko ljudi, prenosi UNILAD.

Gotovo upola manji broj sklopljenih brakova ove godine u Hrvatskoj: Više je građanskih nego crkvenih!

XIao Lu (29) nije mogao vjerovati što se događa, ali svejedno je ostao na večeri. Kada je stigao račun, on se samo ustao i otišao te ostavio obitelj da sama plati trošak koji su napravili - čak 19 700 kuna (20 000 ¥, odnosno 2 284 funte).

Kasnije su ipak stupili u kontakt i dogovorili da Xiao također da nešto novaca.

Ljudi na društvenim mrežama imaju podijeljeno mišljenje - dok jedni tvrde da nije trebao apsolutno ništa platiti jer je djevojka potpuno besramna kao i njezina obitelj, drugi smatraju da je on trebao platiti cijeli iznos jer je pristojno. Što vi mislite?

Mlada majka otkrila kako je uhvatila partnera u preljubu: Gola djevojka skrivala se u ormaru

1/1
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije