Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI CENTAR IZVRSNOSTI

Specijalna bolnica Sv. Katarina prepoznata kao jedna od najboljih europskih kompanija

Specijalna bolnica Sv. Katarina
Foto: Promo
1/6
08.03.2017.
u 16:44

Specijalna bolnica za ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sveta Katarina, europski centar izvrsnosti, ušla je u završnicu dodjele "European Business Award", nagrade za izvrsnost, inovaciju i etiku u poslovanju!

European Business Award” godinama podržavaju poslovni lideri, akademska zajednica, političari i druge javne osobe širom Europe, a ove godine natjecanje je okupilo više od 33.000 kompanija iz 34 države. Nezavisna komisija, nakon prve faze natjecanja, izabrala je hrvatsku bolnicu Sv. Katarina u kategoriji “Customer Focus”, i to na temelju ključnih kriterija koje se ovom nagradom vrjednuju, poput uspjeha, inovacija i etike u poslovanju.

Sv. Katarina prepoznata je ne samo od nezavisne komisije već i od strane javnosti kao jedna od najboljih europskih kompanija u 2016/2017 godini.

To znači da ih je puno ljudi podržalo te vidjelo video prezentaciju, te su skupili puno glasova i tako se plasirali u samo  finale natjecanja podržani i od strane šire javnosti.

Sada kreću dalje te imaju šansu postati Europski pobjednik, tj.broj 1 kompanija u Europi, ne samo po glasovima nezavisne komisije nego i po glasovima javnosti, te tako kao jedina Hrvatska tvrtka pobijediti konkurenciju od 34 kompanije iz 34 ostale europske zemlje.

Da bi to i uspjeli glasajte za video na sljedećem linku.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije