Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Specijalna bolnica Sv. Katarina nadomak prestižne europske nagrade

10. siječnja 2017. u 13:00 10667 prikaza
Specijalna bolnica Sv. Katarina
Foto: Promo

Specijalna bolnica za ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sveta Katarina, europski centar izvrsnosti, ušla je u završnicu dodjele "European Business Award", nagrade za izvrsnost, inovaciju i etiku u poslovanju!

European Business Award” godinama podržavaju poslovni lideri, akademska zajednica, političari i druge javne osobe širom Europe, a ove godine natjecanje je okupilo više od 33.000 kompanija iz 34 države. Nezavisna komisija, nakon prve faze natjecanja, izabrala je hrvatsku bolnicu Sv. Katarina u kategoriji “Customer Focus”, i to na temelju ključnih kriterija koje se ovom nagradom vrjednuju, poput uspjeha, inovacija i etike u poslovanju.

Pogledajte službenu, natjecateljsku videoprezentaciju Specijalne bolnice Sveta Katarina te svojim glasom podržite međunarodno priznatu hrvatsku bolnicu u nastojanju osvajanja prestižne europske nagrade.

Bolnica je članica prestižne obitelji The Leading Hospitals of The World, nastavna je baza Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta u Osijeku i Sveučilišta u Rijeci i u njoj se educiraju studenti medicinskih fakulteta kao i sveučilišnih studija sestrinstva iz Hrvatske i inozemstva. U lipnju 2015. godine International Certification Association (ICERTIAS) Specijalnu bolnicu Sveta Katarina proglasio je najboljom privatnom bolnicom u Republici Hrvatskoj. Također, u ocjenjivanju najboljih brendova u Hrvatskoj Sv. Katarina je u kategoriji medicina ostvarila status Superbrands u 2016. godini

Međunarodna suradnja s vodećim zdravstvenim institucijama poput Unfallkrankenhaus-Berlin, Carolinas Pain Institute, itd. Sv. Katarini daju golemu međunarodnu prepoznatljivost. Posebno je značajan projekt koji bolnica provodi u suradnji s International Society of Applied Biological Sciences (ISABS) te glasovitom američkom Mayo Clinic i Penn State University u organizaciji jednog od najprestižnijih znanstvenih događaja 2017. Tenth ISABS Conference on Forensic and Anthropologic Genetics and Mayo Clinic Lectures in Individualized Medicine”, u čijem radu sudjeluje petero dobitnika Nobelove nagrade.

VEČERNJI TV
Ankica Mamić o Marićevu odlasku: Vlada će ovo politički preživjeti
Borba protiv umora
Borba protiv umora
Osjećate umor i teško vam se motivirati? Evo nekoliko savjeta da promijenite svoju svakodnevicu