Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dizajn iz Dežele

Specijalci za uljepšavanje zidova: dizajnerski dvojac Kitsch-Nitsch!

kitsch (1)
Foto: Kitsch-Nitsch
1/9
17.03.2012.
u 08:00

Slovenski kreativci dobro se zezaju s pop artom i usput stvaraju odlične zidne naljepnice

Kreacije slovenskog dizajnerskog dvojca Kitsch-Nitsch pravo su osvježenje za zidove! “Otkačeni” ilustratori pustili su mašti na volju sa zidnim naljepnicama u obliku “patterna” i gotovim motivima u pop art stilu kojima se jednostavno ukrasi zid. Njihovi proizvodi mogu se naći u zagrebačkom Prostoru u Mesničkoj 5.

Komentara 1

Avatar arcanius
arcanius
08:30 17.03.2012.

ček ček malo.... oni su kreativno izmislili ono kaj smo svi mi, ali i današnji klinci, kupovali po trafikama za 5 kuna 3 komada?.... naljepnica je naljepnica, kako god ona izgledala.... mislio sam da je neka novina, materijal ili nekaj takvoga..... a ono, dva čopeca printaju naljke i prodaju po debeloj lovi..... :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije