Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Spavao sam se s bratovom djevojkom, zaljubio sam se u nju i ne znam što da radim

Ona je san svakog muškarca i jako se dobro slažemo, kaže on i priča kako je sve počelo jer je sve troje trebalo predah od posla, pa su ljetos skupa otišli na odmor u Grčku
01. prosinca 2020. u 21:17 2 komentara 1397 prikaza
Foto: Shutterstock

Na obiteljskom putovanju sam završio s bratovom djevojkom na plaži. Zaljubljen sam u nju i mislim da ona osjeća isto prema meni, požalio se 25-godišnjak u pismu Deidre.

On i brat su, kaže ouvijek vrlo bliski, njwmu je 25, a bratu 23 godine. Sa tom je djevojkom on u vezi skoro godinu dana, a ona je 22-godišnja visoka plavuša i radi kao osobna trenerica. 

- Ona je san svakog muškarca i jako se dobro slažemo - kaže dečko i priča kako je sve počelo jer je sve troje očajnički trebalo predah od posla, pa su ljetos skupa otišli na jednotjedni odmor u Grčku.

Bilo im je, kaže, sjajno, ali se brat zadnju večer ranije povukao jer je previše popio, a njih dvoje su odlučili ostati i popiti još jedno piće i u šetnju plažom.

Veza | Autor : screenshot/facebook Foto: screenshot/facebook

- Bilo je tiho i romantično a kad smo došli u mrak, ona se nagnula i poljubila me - kaže dečko koji joj je uzvratio poljubac i, prije nego što su shvatili što se događa, bili su goli.

- Seks je bio nevjerojatan seks i možda još uzbudljiviji zbog rizika- dodaje, a od tad mu ona stalno šalje poruke i predlaže da se opet nađu, iako su odmah zaključili da su pogriješili i da se to više neće ponoviti.

- Zaista sam u iskušenju, ali ne želim zbog cure izgubiti brata - kaže on, no priznaje da stalno misli na nju.

- Obećajte sami sebi da se to neće ponoviti i držite se toga. Završilo bi katastrofom jer bi brat kad tad saznao i vjerojatno vam nikad to ne bi oprostio - odgovorila mu je Deidre.

Nije neobično, kaže ona, da braću privlače slične žena, ili čak jedna te ista pa su možda i nju na njemu privukle baš osobine koje dijeli sa svojim bratom. 

Od petka u prodaji vinil albuma „Dernjava“ grupe PipsChips&Videoclips

1 / 2
Vinil albuma „Dernjava“

- No ipak, brat zaslužuje bolje od toga. Izdale su ga dvije osobe koje vjerojatno najviše voli i kojima vjeruje - kaže psihologinja i mladiću savjetuje da joj kaže da mora prestati s porukama. 

 - A vi što prije izađite van sa svojim prijateljima i pružite si priliku da sami upoznate djevojku koja će vam se svidjeti - savjetuje psihologinja u svojoj rubrici u The Sun-u

Dodaci prehrani mogu biti korisni, ali i štetni - koje kombinacije izbjegavati, a koje su poželjne?

Dodaci prehrani

Dodaci prehrani mogu biti korisni, ali i štetni - koje kombinacije izbjegavati, a koje su poželjne?

Objavljuje Večernji list u Petak, 27. studenoga 2020.
HUB OSOBNE FINANCIJE Financijska pismenost – ključna vještina svih generacija Jasminka Horvat Martinović, predsjednica Uprave Wiener osiguranja EY PODUZETNIK GODINE Priznanje pozitivnim i uspješnim pričama važnije je nego ikad HUB FINANCIJSKO OPISMENJAVANJE Kako izaći iz prezaduženosti? Saznajte ključne savjete
Neugodna situacija
Ono što je mladoženja napravio mladoj izazvalo zgražanje: 'Traži papire za razvod!'
HUB
Napravite prvi korak
Financijske poteškoće moguće je riješiti