Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Spavao sam sa ženom svog prijatelja... Želim to zaboraviti, ali ona želi ponoviti'

shutterstock
26.09.2022.
u 21:10

Sljedeće je jutro odmah požalio, ne zato što nije bilo dobro, jer je bilo sjajno i ona mu se jako sviđa kao osoba, već zbog onoga što je učinio svom prijatelji i njihovom odnosu.

– Ja sam samac u svojim 30-ima i trebam savjet o situaciji u koju sam upao sa ženom svog prijatelja. Znao sam da su imali problema u braku i da su išli na savjetovanje. Jedne sam večeri naletio na nju u teretani i završili smo zajedno na piću. Ispričala mi je probleme u njihovom braku, a ja sam je slušao. Prilično smo popili i vratila se kod mene da popijemo kavu prije odlaska kući, ali smo se poljubili i onda smo zajedno spavali – napisao je jedan muškarac za Mirror.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

Sljedeće je jutro odmah požalio, ne zato što nije bilo dobro, jer je bilo sjajno i ona mu se jako sviđa kao osoba, već zbog onoga što je učinio svom prijatelji i njihovom odnosu. Zna da je to neoprostivo. Nadao se da će se i ona osjećati isto i da će se složiti da su se dobro proveli, ali da se to više ne može ponoviti. Međutim, to nije bio slučaj – ona ga želi ponovno vidjeti i rekla je da joj se oduvijek sviđao.

– Mislim da znate da je ono što ste učinili pogrešno. Napravili ste loš izbor te večeri. Sada morate biti iskreni s ovom ženom i objasniti da, iako ste uživali u noći s njom, to nije bilo u redu i ne može se ponoviti. Međutim, ova veza za jednu noć dokaz je da je njezin brak u problemima i da je ona na ranjivom mjestu. Kad razgovarate s njom, potaknite je da riješi svoj brak na ovaj ili onaj način i podsjetite je da će afera samo zakomplicirati stvari i privremeno odvući pažnju. Možda ćete morati prihvatiti da je vaše prijateljstvo s njim završeno. Odmaknite se se od oboje i dajte joj vremena da mirno razmisli o stvarima – odgovorila mu je Coleen Nolan.

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete:

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:55 28.09.2022.

Opet ce se s njom u krevet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije