Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Solgar zna da je biti zdrav, osjećati se i izgledati dobro IN u svakoj životnoj dobi

Solgar
Foto: Solgar
1/4
PR
Autor
PR članak
17.07.2014.
u 15:07

Solgarovi dodaci prehrani namijenjeni su svim dobnim skupinama i izvrstan su izvor minerala, vitamina i aminokiselina koje su potrebne organizmu da bi pravilno funkcionirao. Osim toga, Solgarovi stručnjaci osmislili su specijalne formule kojima ćete održati optimalno zdravlje i povećati kvalitetu života

Briga o zdravlju i dobro psihofizičko stanje organizma obveza je prema samome sebi, jer naše nam tijelo vraća onoliko koliko u njega ulažemo. A vitamini i minerali su nam više nego potrebni kako bismo kvalitetno živjeli te samouvjereno i na pravilan način "nosili godine" koje imamo.

Svjetski poznati proizvođač dodataka prehrani, Solgar, gotovo sedam desetljeća nosi epitet vrhunske kvalitete, što je prepoznao hrvatski i svjetski rekorder u ronjenju na dah, 31-godišnji Goran Čolak, koji je nedavno oborio Guinnessov rekord izdržavši pod vodom bez daha 23,01 minutu. Čolak je vjeran Solgarov korisnik i sportaš koji konzumira njihove proizvode kako bi svoje tijelo održavao u najboljoj mogućoj formi.

No, Solgarovi proizvodi nisu namijenjeni samo sportašima, već svima koji brinu o sebi. U skladu s tom filozofijom, ova američka tvrtka do danas je proizvela više od 400 dodataka prehrani različitih namjena za sve dobne skupine.

Sunce nikako nije neprijatelj

U ljetnim mjesecima, kada je jača prisutnost vrlo opasnih UV zraka, potrebno je poseban naglasak staviti na Solgarov Prirodni beta-karoten, koji je prvenstveno namijenjen osobama pretjerano osjetljive kože i kože sklone dermatološkim problemima, te se preporučuje svima kao pomoć kod izlaganja suncu.

Solgar Prirodni beta-karoten jedan je od najboljih oblika beta-karotena upravo zbog raznolikosti sadržanih karotenoida.

Foto: Solgar

Osim beta-karotena, sadrži i ne manje važne bioaktivne komponente kao što su lutein, zeaksantin, kriptoksantin i alfa-karoten, čiji molekularni mehanizmi imaju važnu ulogu u organizmu. Dobro je znati da je učinak beta-karotena snažniji ako se uzima s vitaminom E i selenom.

Za one kojima treba pomoć u održavanju težine

Solgar je mislio i na one koji posebnu brigu posvećuju fizičkom izgledu, pa ćete tako tjelesnu težinu uspješno održavati uz Solgarov Thermogenic Complex. Naime, činjenica je da ne postoji čudotvorna namirnica ili dijeta koja bi trenutačno uklonila naše probleme i otopila kilograme nakupljene prekomjernim unosom hrane i pogrešnim stilom života, no zato je Solgar razvio Thermogenic Complex, dodatak prehrani s jedinstvenom sinergističkom formulom u kojoj su kombinirane aktivne tvari znanstveno dokazanog učinka.

Thermogenic Complex sadrži osam ključnih sastojaka sinergističkog djelovanja kao što su ekstrakt zelene kave, zelenog čaja, plodova crnog papra i čili papričice te kolin, inozitol, metionin i krom koji, uz pravilnu prehranu i kretanje, pridonose idealnoj tjelesnoj težini. Osim ekstrakta čili papričice, koji pomaže u održavanju tjelesne težine te kroma koji je neophodan za metabolizmu makronutrijenata, Thermogenic Complex sadrži jedan od najekstenzivnije istraživanih ekstrakata zelene kave - Svetol® čiji su mehanizmi djelovanja potkrijepljeni brojnim objavljenim studijama.

Foto: Solgar

Solgar partner u postizanju ljepote

Kakvo je opće zdravstveno stanje našeg organizma, lako ćemo otkriti obratimo li pažnju na kvalitetu svoje kože, kose i noktiju. Solgarove tablete Skin, Nails and Hair sadrže kombinaciju nekih od najbolje istraženih, prirodnih i metabolički visoko iskoristivih oblika nutrijenata, neophodnih za izgradnju kolagena i keratina.

Foto: Solgar

Cink pridonosi održavanju normalne kože, kose, noktiju te zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Vitamin C pridonosi normalnom stvaranju kolagena za pravilnu funkciju kože, dok bakar utječe na normalnu pigmentaciju kože i kose te pomaže kod prerane pojave sijede kose. Posebno valja istaknuti silicij koji također pridonosi ljepoti noktiju. Solgar Skin, Nails and Hair osvojio je 2009. međunarodnu nagradu Best of Beauty Award za najbolji proizvod i izvrstan je saveznik u svakodnevnom režimu ljepotu.

Za energetski balans

Dani ispunjeni suncem čine nam dobro, no povratak na radno mjesto nerijetko bude praćen laganim znacima iscrpljenosti i umora. Za one koji osjete tjelesnu i energetsku iscrpljenost tu su kapsule Energy Modulators, iz Solgarove Gold Specifics™ linije, koje kroz standardizirane ekstrakte korijena korejskog i sibirskoga ginsenga pridonose fizičkom i mentalnom blagostanju te normalnoj kognitivnoj funkciji. Vitamini B3, B12 pridonose normalnom metabolizmu stvaranja energije, normalnoj funkciji živčanog sustava, psihološkoj funkciji te smanjenju umora i iscrpljenosti. Proizvodi linije Gold Specifics™ iz Solgara namijenjeni su osobama koje cijene tradicionalan pristup fitoterapije temeljen na uporabi najkvalitetnijih biljnih sirovina koje zadovoljavaju najviše standarde farmaceutske struke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?