Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatno!

Šokirala svojom transformacijom: 'Dečko me prevario pa sam se odlučila fizički promijeniti'

TikTok
15.10.2021.
u 13:30

Odlučila je poraditi na sebi i ponovno biti sretna i zadovoljna u svom tijelu

Nakon prekida veze, neke se žene odlučuju za novu odjeću, dok druge isprobavaju novu frizuru dok prelaze na novo poglavlje svog života. Međutim, jedna se žena odlučila za potpunu transformaciju, otkrivajući kako sada izgleda neprepoznatljivo nakon što ju je bivši napustio.

Naime, kako piše The Sun, u objavi na TikToku, Jordan (30) je otkrila svoju impresivnu fizičku transformaciju, koja je uključivala gubitak težine, preplanulost, boju kose i filere za usne. Uz video je napisala: “Je li vam žao što ste me izgubili? I ja bih bila ljuta.”

Foto: TikTok

@jordanb144

❤️❤️ ##ThenNowForever ##BeBold ##fyp

♬ soft spot - piri & Tommy Villiers

Zatim je pokazala stare fotografije na kojima izgleda sasvim drugačije, kao i fotografiju poruke svog bivšeg dečka koja je glasila: “Nitko te nikada neće voljeti.”

Njezin video prikupio je gotovo milijun pregleda, a mnogi korisnici ostali su šokirani transformacijom. “Ovo nije ista osoba! Pogledajte kako su joj oči sjajne sada, a prije su bile tupe”, komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica rekla: “Lijepa si prije i poslije! Ne dopustite da vam itko kaže drugačije.”

Foto: TikTok

S 20 godina je imala preko 110 kg, a onda je sve oduševila svojom transformacijom:

1/5
Ključne riječi

Komentara 2

ČS
Čuvaj se senjske ruke
15:23 15.10.2021.

Jel tko zna, kolika je cijena benzina, i imaju li što jesti u Banovini?

Avatar Mali Berica
Mali Berica
19:11 15.10.2021.

Nevjerojatno izgleda kao šlapa čak i nakon 5 kila šminke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije