Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodne žene

Slavonija ili Dalmacija, nije važno! Ljepotice zavladale plažama na svim stranama Hrvatske!

vodice
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/29
12.07.2015.
u 19:09

Prepuna vodička plaža još je jednom pokazatelj sjajne turističke sezone. Iako još uvijek nije krenula špica godišnjih odmora, veliki broj domaćih i stranih gostiju odmorio se na vodičkom području

Veliki broj Osječana spas od velikih vrućina potražilo je na popularnoj Copacabani. Ista slika i u Slavonskom Brodu, gdje su se ljudi kupali na Sportsko - rekreacijskom centru Poloj na Savi.

Brođani su uživali u vikendu i pravom ljetnom danu. Zgodne dame posjetile su plažu Banje u Dubrovniku, a isti prizor stiže i sa Ičića. U Bjelovaru su zgodne djevojke osvježenje tražile u kupališnoj oazi Šandrovcu, dok su Vodice apsolutni rekorder.

Prepuna vodička plaža još je jednom pokazatelj sjajne turističke sezone. Iako još uvijek nije krenula špica godišnjih odmora, veliki broj domaćih i stranih gostiju odmorio se na vodičkom području. Nevažno o kojem kraju Hrvatske se radi, prizori su prilično slični. Vruće i golišavo.

>>Prekrasne djevojke od Zagreba do Dalmacije plijenile pozornost u lepršavim haljinama

>>Top 10 plaža: Ljetujete li u okolici Splita ili na jugu, ovo ne smijete propustiti

Komentara 2

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
01:07 13.07.2015.

opa 29 fotki ovo je slikao neki novinar perveznjak...kad su druge teme bude jedva tri fotke

Avatar profiler80
profiler80
22:56 12.07.2015.

Opatija zakon

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije