Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarno

Skupi obiteljski odmor uništile stravično nacrtane obrve

Screenshot Triangle News
29.07.2019.
u 16:55

Uređivanje obrva nije pošlo po planu, a na putovanju je cijelo vrijeme nosila sunčane naočale.

Colline Rees (37) se spremala na put na Tenerife sa svojom obitelji, a prije puta je posjetila salon za uljepšavanje imena Get Nailed kako bi uredila obrve. Ovo je bio dan prije nego što je sa svojim suprugom Julianom i troje djece trebala krenuti na put. 

Foto: Screenshot Triangle News

Uvijek uređuje obrve u ovom salonu jer odmalena ima alopeciju (autoimuna bolest kože koja rezultira gubitkom kose ili ispadanja dlaka na obrvama i trepavicama), a ovoga puta joj je obrve uređivala mlađa djelatnica. 

Sjela je na stolicu i primijetila da nema pola lijeve obrve. Bila je šokirana i pitala je hoće li joj netko pomoći. Došla je druga djelatnica koja je popravila nastalu štetu. Stavila joj je tintu na obrvu, a kada se ponovno pogledala izgledala je kao da su joj iznad očiju nacrtana dva debela crna puža. 

Foto: Screenshot Triangle News

Nije očekivala da će nakon tretmana njezine obrve izgledati vrlo osebujno i da zbog toga neće imati fotografije s putovanja. Osim  toga, nije smjela ni plivati da ne smoči obrve. "Svi prijatelji i članovi obitelji su me zezali i rekli mi da izgledam kao da sam ispala iz igrice Angry Birds (Ljute ptice). Stvarno smo se veselili putu jer uvijek ljetujemo u Walesu. Ali bila sam očajna, nisam mogla uživati u odmoru", rekla je Colline za Daily mail. 

Colline je na kraju obrve popravila, koliko je mogla, druga kozmetičarka, ali je svejedno na svim obiteljskim fotografijama nosila sunčane naočale.

Pogledajte koja tri proizvoda preporučuje beauty brend menadžerica Nana Nadarević za ljeto: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije