Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Simbioza tehnologije i mode na Zagreb Design Weeku

Galaxy Z Flip5
29.09.2023.
u 13:26

Predstavljanjem jedinstvenih i otkačenih modnih dodataka inspiriranih Galaxy Z Flip5 pametnim telefonom tijekom Zagreb Design Weeka na Zagrebačkom Velesajmu, mladi dizajneri i Samsung pokazali su kako se tehnologija i moda mogu savršeno upotpunjavati.

Stilska održivost

Kod izrade pametnih uređaja i dodataka, Samsung veliku pažnju posvećuje odgovornim i održivim izvorima materijala, baš kao i dizajnerica Helen Kelen koja je poznata po korištenju viškova tekstila iz tvornica i odbačene odjeće. Inspirirana održivom filozofijom, kreirala je remenje od umjetne kože za Galaxy Z Flip5 koji se mogu nositi na više načina, savršeno se slažući s idejom multifunkcionalnosti i elegancije ovog pametnog telefona. Dizajnerica Ira Rumora kreirala je praktično rješenje za svakodnevni život - džep za pametni telefon integriran u jaknu. Osim estetskog aspekta, njezin dizajn spaja modu i funkcionalnost na neočekivan način, ističući jedinstvene karakteristike Galaxy Z Flip5 modela.

Povratak u prošlost

I profesionalna kostimografkinja iz svijeta kazališta i filma, Tina Spahija, pronašla je inspiraciju u praktičnosti Galaxy Z Flip5 pametnog telefona. Njezin sportski set savršeno se uklapa u dinamični način života, kombinirajući funkcionalnost i stil. Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, dizajnerski duo modnog brenda Klisab, predstavili su kombinaciju torbice s etuijem za kartice i remenom, izrađenom s posebnom pažnjom prema osebujnom dizajnu i performansama Galaxy Z Flip5 pametnog telefona. Njihova kreacija nudi praktično rješenje za nošenje pametnog telefona i ostalih potrebnih sitnica u svakodnevnom životu. A veliku pažnju privukla je i torbica koja će zasigurno preplaviti ulice – moderna i praktična kreacija dizajnerice brenda održive mode y/GIA, Jelene Geštakovski, koja je svoju inspiraciju pronašla povratkom u 2000-e godine koje su obilježili upravo preklopni mobiteli. Modernim twistom nostalgičnog razdoblja, Geštakovski je uspješno spojila prošlo i sadašnje, stvarajući jedinstveni modni dodatak koji odražava evoluciju mode i tehnologije.

Kreativni trenuci modnog svijeta susreli su se s najnovijim tehnološkim inovacijama i pokazali nam kako moda može biti više od odjeće. Baš kao što Samsung Galaxy Z Flip5 može postati iskaz osobnosti, stilskog izričaja i tehnološke povezanosti. Galaxy Z Flip5 i njime inspirirani modi dodaci predstavili su spoj iz svijeta tehnologije i mode, kreativno demonstrirajući kako tehnologija postaje osobni izraz stila, dok se moda stapa s funkcionalnošću.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije