Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretan broj

Sestre Boudoir slave petnaest kreativnih godina

boudoir
09.03.2010.
u 14:01

U svoju kolekciju blizanke su uvrstile svoj sretni broj 15, a upravo će tu kolekciju sastavljenu od isto toliko kreacija nositi 15 manekenki na Cro A Porteru.

Kreativni dvojac sestre Boudoir pojavit će se i ove godine na Cro A Porteru, a zajedno će proslaviti svatko svoju 15. godišnjicu. Naime, prije točno 15 godina u modni svijet su krenule i sestre modne kreatorice pod nazivom Boudoir, ali i modni događaj Cro A Porter.

Osim toga, blizanke Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić, kreativne snage Boudoira, proslavit će uz svoj modni jubilej i tradiciju najduljeg uzastopnog predstavljanja na ovom modnom događaju. Sve kolekcije sestara blizanki, od prve, pa do ove najnovije, utjelovljuju njihov šarm i romantični duh.

Sukladno jubileju koji žele obilježiti kreativni studio Boudoir simbolikom brojke 15, pa su tako sestre pripremile 15 kreacija koje će kroz 15 modela predstaviti u 15 izlaza na pistu.
- Svojom jubilarnom kolekcijom otišle smo korak dalje i okrenule smo se preispitivanju neke druge strane žene - one koja je skrivena u svakoj ženi a koju rijetko one same otkrivaju. I dalje koketiramo s raskošnim materijalima, okrenule smo se tamnijim i zagasitijim tonovima koji na najbolji način reflektiraju mračnu stranu one iskonske i uvijek romantične 'Boudoir žene' - najavljuju sestre Boudoir.

Inspiracija za novu kolekciju bila je priroda, odnosno skrivene šume koje otkrivaju ženstvenost na granici između romantičnog i mračnog svijeta, a kolekcija je nazvana "Faun's mistress" (Paunova ljubavnica).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije