Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog gluposti...

'Sestra je zakazala vjenčanje samo tjedan dana nakon mog, a onda se ona na mene naljutila...'

Shuttershock
21.01.2022.
u 14:30

Najviše ju, kaže, boli što ju nije pozvala na samo i objasnila joj svoje razloge, već je na obiteljskom ručku svima samo najavila svoje planove...

Jedna se mama nedavno na Mumsnetu požalila kako joj je sestra uništila planove za skoro vjenčanje; najavivši svoju svadbu samo  tjedan dana nakon njene. 

U anonimnom je postu objasnila da joj ne smeta što se odjednom 'sve vrti oko njene sestre', već ju brine kako će platiti tako dug boravak u New Yorku i poklon za sestru, budući da je svu ušteđevinu već potrošila na vlastito vjenčanje...

- Počela sam planirati vjenčanje kad smo dečko i ja već pet godina bili skupa, a moja se sestra ovaj Božić zaručila nakon godinu dana veze i odmah bukirala svoju svadbu u New Yorku, samo tjedan dana nakon moje - ispričala je.

 5 stvari koje žene primijete na muškarcima na prvom spoju:

1/7

Najviše ju, kaže, boli što ju nije pozvala na samo i objasnila joj svoje razloge, već je na obiteljskom ručku samo najavila svoje planove dodavši i da 'neće imati djeveruše jer će ona njoj biti jedna od njih'...

- Rekla sam joj da ću se nekako organizirati i doći ali ne znam kako ću to platiti, a i morala bih odgoditi i svoj medeni mjesec - rekla je, pa je odlučila da će nakon svog vjenčanja ostati u New Yorku do sestrinog, a boravak u Velikoj jabuci će njoj i suprugu ujedno biti i bračno putovanje. Ipak, sestra je opet pronašla način da joj uništi planove.

- Prije nekoliko dana mi je poslala detalje o letu i shvatila sam da ćemo tamo biti samo dva dana. Nazvala sam je da objasnim da će nam trebati duže jer će nam to biti i medeni mjesec, a ona se počela derati na mene da je to njena svadba i da 'nije predviđena za našu zabavu...'

Budući da joj je, kaže, pokušala objasniti svoj plan ali joj ona svejedno nije odgovorila, odlučila je otkazati let za New York na vjenčanje svoje sestre i ne pozvati jena svoje tjedan dana prije.

- Pokušala sam joj objasniti da ćemo biti tek vjenčani i da imamo troje djece za koje treba sve organizirati pa nam je tako najlakše ali ona me ignorira... - rekla je.

- Njeno ponašanje nije normalno! Bilo bi mi čudno i da prijateljica zakaže svadbu tjedan nakon moje, a kamoli sestra - napisala je jedna žena i dodala da ipak još jednom pokuša sve izgladiti prije nego donese drastične odluke koje će zauvijek promijeniti njihov odnos, prenosi Mirror.

Vjenčanje na Zoomu! Upoznali su se tijekom pandemije, nikada se nisu vidjeli uživo: "Nikada nisam mislila da će se ovo meni dogoditi!"

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:35 22.01.2022.

Ljubomorna i zbog toga se svadat?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije