Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brojne kolekcije

'Šest lica glumice Nine Violić' - Grubić design obilježava 30 godina u dizajnu nakita

Nina Violić
Foto: Mare Milin
1/6
20.11.2017.
u 11:04

Iza Mladena i Petra Grubića, brojne su kolekcije kojima ne odolijevaju ni brojne poznate osobe iz javnog života.

"Ne robujemo hirovitim modnim kretanjima, dizajnom želimo osigurati dostupnost nakita široj populaciji, a mlađim generacijama dizajnom i cijenom omogućiti eksperimentiranje u građenju svog stila. Slavimo samo posebnost - biti drugačiji, " poručio je dizajner Mladen Grubić povodom obilježavanja 30 godina rada u dizajniranju nakita. 

Iza njega i Petra Grubića, brojne su kolekcije kojima ne odolijevaju ni brojne poznate osobe iz javnog života. 

"Prvo, obožavam njihov nakit, volim tu različitost i nedoslovnost, pružili su mi mogućnost da se svaki put ufuram u neku potpuno drugu ulogu, a to je meni uvijek gušt. Posebno zato što me fotkala Mare Milin s kojom uživam raditi vec preko 20 godina, snimanje s njom se ne propušta, to je jednostavno lunapark", kaže glumica Nina Violić. 

Petar Grubić istaknuo je kako ova serija fotografija odlično prikazuje raznolikost njihova asortimana i vizija. Naglasio je i kako je fotografkinja Mare Milin pravi izbor za njihove kampanje jer stilski jako paše njihovom dizajnu. 

Nina Violić
1/6

"Danas kada predajem ove vizuale, znam da ih je 6. A trebao je biti neki drugi broj. Ali, ništa nije slučajno. Htjela sam da Nina Violić na ovim fotografijama bude glumica, ali i da se kroz dvojnost tragedija-komedija kazališnog principa prozire ona kao osoba. S njom je to neminovno. Ona je jedna od privatno najjačih osobnosti hrvatskog glumišta. Ponekad te strah od te njene osobnosti kolika je (smijem se, jer je poznam dobrih 20 godina). Nakit, Grubići, njihove vizije, vizije poredane na stolu, a onda ti snažni komadi na snažnoj osobi. Sam taj nakit ima snažnu osobnost. Imaju je i Petar i Mladen. A i ja..", zaključila je Mare Milin. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije