Senzacionalno otkriće Nestleovih stručnjaka: Zbog ovog će smanjiti šećer u čokoladi za čak 40 posto
Nestle će novu vrstu šećera od 2018. koristiti u cijeloj paleti proizvoda
Komentari 3
ST
Vaše proizvode sam prestao koristiti a sada više neću ni razmišljati o njima.
DU
Što se više kemije stavlja u čokoladu to je nezdravija. Na kraju će reći da su izmislili čokoladu bez ijednog prirodnog sastojka pa će to prodati kao super zdravi proizvod. Ljudi će to naravno kupovati,
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
I 'naravno' za desetak godina ce nam 'otkriti' kako isti uzrokuje rak pa ce nam ponuditi ' novu' cokoladu BEZ tog sastojka...