Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Seksualno samopouzdanje muškarca ključ dobrog seksa

seks
Arhiv VL-a
20.10.2009.
u 09:02

Zasigurno najzabrinutiji zbog svojih erekcija su Španjolci, od kojih njih gotovo 83 posto želi imati jaču erekciju. Odmah iza njih su Turci od kojih 80 posto dijeli isto mišljenje, a slijede ih s razlikom od četiri posto Talijani.

Sigurnost muškaraca kada je u pitanju njihova erekcija varira diljem Europe. Najzabrinutiji po tom pitanju su Španjolci, dok su najzadovoljniji Nijemci, otkrilo je istraživanje koje su proveli proizvođači Viagre.

Studija je provedena u dvanaest europskih zemalja, a glavni je zaključak kako čak 95 posto odraslih vjeruje da je samopouzdanje muškarca u njegovu seksualnost ključno za dobar seksualan život.

Od toga čak 84 posto muškaraca vjeruje kako je jedan od najvažnijih elemenata za samopouzdanje sposobnost seksualnog zadovoljavanja partnera, s čime se složilo i skoro tri četvrtine ispitanih žena. No, više od trećine žena vjeruje kako bi njihovi partneri voljeli iskusiti jače erekcije zbog poboljšanja seksualnog života.

Zasigurno najzabrinutiji zbog svojih erekcija su Španjolci, među kojima njih gotovo 83 posto želi imati jaču erekciju. Odmah iza njih su Turci među kojima ih 80 posto dijeli isto mišljenje, a slijede ih s razlikom od četiri posto Talijani. S druge strane najsigurniji u sebe su Nijemci, takva ideja pala je na pamet tek 40 posto njih.

- Rezultati ovog istraživanja potvrđuju prethodne studije koje su pokazale kako je čvrstoća erekcije muškaraca izravno povezana sa samopouzdanjem u sposobnost seksualnog zadovoljavanja partnerice, objasnio je dr. John Dean, jedan od istraživača, dodavši kako "muškarci moraju biti sigurni u sebe kako bi u potpunosti uživali u seksualnom iskustvu, a da bi se osjećali seksualno sigurni, trebaju potvrdu da mogu zadovoljiti partnerove seksualne potrebe i imati čvrstu erekciju".

Većina ispitanika također je potvrdila kako smatra da pomanjkanje seksualnog samopouzdanja kod muškaraca može imati negativan utjecaj na njihovo općenito samopouzdanje, kao i to da se problemi s erekcijom povećavaju s godinama.

- Problemi s erekcijom pogađaju muškarce svih godina i češći su nego što su ljudi svjesni toga - izjavio je Ian Banks, liječnik i savjetnik nezavisnog britanskog Men's Health Foruma.

Koliko muškaraca želi čvršću erekciju kako bi poboljšali svoj seksualni život u postocima po zemljama u kojima je provedeno istraživanje:

Španjolska: 83 posto

Turska: 80 posto

Italija: 76 posto

Britanija: 62 posto

Francuska: 57 posto

Belgija: 50 posto

Švedska: 47 posto

Rumunjska, Danska: 46 posto

Nizozemska: 42 posto

Finska: 41 posto

Njemačka: 40 posto.

Ključne riječi

Komentara 1

PO
poduzetnik
13:31 20.10.2009.

Hvalim te Boze, pa nas nema na ovoj ljestvici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije