Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dubrovnik

Seks-simbol bivše Juge i dalje osvaja ljepotom

Dijana Bećirević
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
14.08.2015.
u 13:07

Dijana Bećirević, seks-simbol 80-ih, za kojom su uzdisali mnogi, nakon gotovo 30 godina prošetala je Stradunom

Godine ovu zvijezdu nisu stigle, Dijana Bećirević i dalje mami poglede odjevena u dugu bijelu suknju i cipele s punom petom. 

Za njom su 80-ih godina uzdisali mnogi, a ova rođena Tuzlanka bila je seks-simbol bivše države. Bila je i jedna od ''cura s Jadranske obale'' u Playboyevu editorijalu 1981. Ljepotica je prošetala Dubrovnikom nakon i pozirala fotografima.

Bivša novinarka u religijskom programu RAI-ja tri puta intervjuirala je papu Ivana Pavla II, a s papom Benedictom XVI. provozala se na vespi. 

U svijet filma uveo ju je redatelj Frederico Fellini, a zabilježila je nekoliko manjih uloga u pet talijanskih filmova. Italiju je odlučila zamijeniti Amerikom te je otišla u Los Angeles, gdje i danas živi.

>>Bernie Ecclestone i supruga Fabiana kupili kišobrane te s prijateljima otišli na večeru

>>Borna Rajić u večernjoj šetnji Stradunom

Komentara 15

Avatar @promatrač
@promatrač
17:08 14.08.2015.

Tko zna u koliko filmova je ona već imala glavnu žensku ulogu dok nije došla do ovih 5 sporednih ... problem je što sve nisu snimali

Avatar bokolo
bokolo
16:23 14.08.2015.

Digne mi se kosa na potiljko kada vi o "Jugi", sta vam to nije jasno?.

Avatar Odlazim iz protesta
Odlazim iz protesta
14:03 14.08.2015.

I ? Pročitah još jednom ,mada ne vidim nit početak niti kraj a još manje poruku ovog teksta....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije