Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajna ideja

Saznao da ga cura vara jer mu je njezin ljubavnik ostavio poruku na domišljatom mjestu

shutterstock/Twitter
27.05.2021.
u 22:16

Mnoge korisnike društvenih mreža oduševio je njegov potez

Nikad nije lijepo otkriti da vas partner vara, ali svakako je bolje nego ne znati istinu. Često postoje znakovi koji ukazuju da nevjeru u vezi - stalno je na mobitelu, radi do kasno ili se viđa s prijateljima za koje nikada niste čuli.

Jedan muškarac tako je oduševio društvene mreže kada je dečku svoje ljubavnice otkrio da ga djevojka vara i to na jedan domišljat način. Kako bi se osigurao da će njezin dečko saznati bez njezinog znanja, sakrio mu je poruku na zaista pametnom mjestu - zalijepljenu ispod daske na zahodu.

Odlučila testirati 'darežljivost' frajera s kojim je na spoju pa dovukla 23 rođaka na večeru:

1/2

Foto: Twitter

- Ova djevojka mi je upravo rekla da ima dečka jutro nakon. Žao mi je što ti moram reći ovako, ali da sam ja na tvom mjestu, htio bih znati istinu. Oprosti, buraz - pisalo je na poruci koju prenosi Mirror.

Ova poruka prvo je podijeljena na Twitteru, gdje je ovaj dečko napisao: ‘Djevojka me prevarila dok sam bio van grada i ljubavnik mi je ostavio poruku ispod zahoda’, a kasnije je podijeljena i na TikToku, gdje je brzo postala viralna i oduševila mnoge korisnike.

“Stvarno je pošten što ti je odmah rekao, čak i ako te ne zna”, glasio je jedan komentar, dok je jedan korisnik napisao: “Skrivanje ispod daske je stvarno pametno.”

Znate li po čemu su posebni oni koji imaju tetovaže? Od ostalih se razlikuju u tri osobine:

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
19:53 28.05.2021.

sad jese riješi i nadi bolju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije