Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Saznaj kako ove veljače možeš naučiti tajne kuhanja od chefa Marina Medaka

chef Marina Medak
Foto: Promo
1/3
PR
Autor
PR članak
03.02.2017.
u 10:45

Ove veljače svi ljubitelji kuhanja i oni koji žele unaprijediti svoje kulinarsko umijeće imaju jedinstvenu priliku zaslužiti svoje mjesto u dmBio kulinarskoj radionici pod vodstvom vrhunskog chefa Marina Medaka, vlasnika poznatog zagrebačkog bistroa RougeMarin. Radionica osviještene prehrane održat će se u srijedu 22. veljače u Kuhaoni (Opatovina 13, Zagreb) s početkom u 17:00 sati, a namijenjena je svima koji vole osviještenu pripremu i rado pripremaju zdrava i ukusna jela, ali žele čuti neki novi recept ili savjet za pripremu bio namirnica.

Prijava na radionicu je jednostavna. Kako biste dokazali da ste baš vi pravi kandidat, pokažite nam svoje znanje o bio namirnicama i njihovoj pripremi. To ćete učiniti odgovaranjem na Marinovih pet pitanja u našem kvizu koji će na dm-ovoj web stranici biti aktivan do 15. veljače 2017. Sudionici koji prema Marinovom stručnom mišljenju prvi točno odgovore na sva pitanja, dobit će priliku sudjelovati na jedinstvenoj kulinarskoj radionici u kojoj će moći otkriti majstorske tajne kuhanja s proizvodima marke dmBio.

Kako biste recepte i savjete Marina Medaka uvijek imali uza sebe u kuhinji, dm je za vas pripremio kulinarski dnevnik koji možete preuzeti za 100 bodova na blagajnama dm-a. Dobro će vam poslužiti kada novim receptima i okusima, koje vam je otkrio Marin, poželite iznenaditi svoje ukućane i prijatelje.

Kako biste pri ruci imali i dmBio namirnice i proizvode koji će vam pomoći u pripremi ukusnih obroka koji će vam dati dovoljno energije za svakodnevne izazove, u dm-u ove veljače, u zamjenu za 50 bodova, možete ostvariti 20 % popusta pri kupnji proizvoda osviještene prehrane. Pritom ćete dobiti atraktivnu dmBio torbu na dar kako biste zdrave sastojke mogli dopremiti kući.

Prvi korak u pripremi dobrog jela je poznavanje namirnica. Zato, prije nego što se upustite u kulinarsku dmBio avanturu, trebate znati kako je dmBio marka prehrambenih proizvoda koja se proizvodi u skladu s visokim ekološkim standardima. dmBio proizvodi nastaju pažljivim odabirom sastojaka i procesom obrade i proizvodnje tijekom kojih se posebna pozornost pridaje zaštiti okoliša. dmBio proizvodi organskog porijekla u svako će jelo unijeti eko notu, a birati možete među više od 300 dmBio proizvoda. Bilo da se radi o umacima, tjestenini, quinoji, kus kusu ili kokosovom ulju, sve što vam treba za pripremu ukusnih jela nosi ime dmBio.

Želite prijaviti greške?