Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počinje modna groznica

Saša Joković voditelj make-up tima Perwoll FASHION.HR-a

Saša Joković
Foto: Promo
1/3
09.10.2014.
u 12:10

Perwoll FASHION.HR ove se sezone održava od 14. do 18. listopada u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma

Prepoznavši značaj jedne od vodećih modnih manifestacija u regiji, lanac drogerija Bipa ove će sezone prvi put biti službeni make-up sponzor Perwoll FASHION.HR-a, dok će voditelj make-up tima, jedan od najistaknutijih hrvatskih make-up artista, Saša Joković, na pisti predstaviti najnovije trendove za nadolazeće sezone.

“Drago mi je što je ponovno došlo do suradnje s Perwoll FASHION.HR-om i vjerujem da ćemo zajedno s dizajnerima pokazati jako dobre make-up stilove”, izjavio je Joković koji je prošle sezone sudjelovao na Milanskom tjednu mode, a nedavno se vratio iz Pariza gdje je na reviji modne kuće Chanel bio zadužen za make-up VIP gostiju.

Kad su u pitanju svjetski trendovi za jesen/zimu 2014./2015., dodaje Joković, naglasak je na obrvama i trepavicama te na očima za koje je jako popularan modernizirani izgled iz ’60-ih godina.

“U sezoni proljeće/ljeto nosi se čisti i prirodan izgled. Manje je više, u ovom slučaju. U trendu su izblajhane obrve koje ističu prirodnu ljepotu modela. Dizajneri uglavnom prate ove trendove, ali vjerujem da ćemo osmisliti i neke nove stilove u suradnji s Bipom”, ističe Joković kojeg kao voditelja tima vizažista čeka uzbudljivih pet večeri tijekom kojih će osmisliti make-up za gotovo 20 modnih revija.

Bipa, koja kao jedan od vodećih brandova u svojoj kategoriji nudi više od 8000 artikala poznatih međunarodnih imena, kao službeni make-up sponzor ponudit će svoju stručnost kako bi modeli na pisti oduševili glamuroznim izgledom. Perwoll FASHION.HR ove se sezone održava od 14. do 18. listopada u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma, a publiku očekuje pet uzbudljivih modnih večeri u kojima će ponajbolji domaći dizajneri i gosti iz regije pokazati svoje nove kolekcije.

>>Na casting za nadolazeći Perwoll FASHION.HR prijavilo se dosad najviše manekenki

>>PERWOLL FASHION.HR predstavlja službenu kampanju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije