Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODNI DOGAĐAJ

Na casting za nadolazeći Perwoll FASHION.HR prijavilo se dosad najviše manekenki

casting
Foto: Promo
1/15
27.09.2014.
u 17:34

Perwoll FASHION.HR održava se od 14. do 18. listopada u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma

Službeni casting za nadolazeći Perwoll FASHION.HR održan je danas u zagrebačkom Hypo Centru, objavili su organizatori. Priliku da budu dio ovog modnog događaja potražilo je dosad najviše manekenki. Među više od 200 modela iz eminentnih modnih agencija, dizajneri su imali težak zadatak izabrati one koje će na pisti nositi modele iz najnovijih kolekcija.

Perwoll FASHION.HR održava se od 14. do 18. listopada u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma. Modni tjedan i ovaj put otvara Aleksandra Dojčinović, a uz goste iznenađenja, nove kolekcije predstavit će dobro poznati dizajneri: Branka Donassy, Robert Sever, Ivica Skoko, eNVy room, Marina Design, Martina Felja, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Krie design, Ivana Barač, Vesna Sposa, te mlade snage Morana Krklec, Marija Kulušić, Coded Edge, Obekei, Hedra design by Ana Jagić i pobjednica natječaja LIFT Ana Bogdan.

>> PERWOLL FASHION.HR predstavlja službenu kampanju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije