Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Sara Brkić zaštitno je lice Dana vjenčanja 2011. godine

Na casting za zaštitno lice prijavilo se ukupno 88 djevojaka, a u žiriju su bili Anica Kovač, dr. Zoran Veir, Belizar Valić, Neven Ciganović...
07. srpnja 2011. u 09:51 1 komentara 257 prikaza
Casting za Dane vjenčanja 2011. (1)
Foto: Dani vjenčanja
Pogledajte galeriju 1/4

Casting za zaštitno lice Dana vjenčanja održan je u restoranu Gastro Globus na Zagrebačkom velesajmu, a ukupno se prijavilo 88 djevojaka. Stručni žiri u kojem su bili Anica Kovač, nekadašnja Miss Hrvatske i prva pratilja Miss svijeta, dr. Zoran Veir, estetski kirurg, Belizar Valić, modni fotograf, Neven Ciganović, modni stilist, Davorka Čičak, direktorica marketinga u Electroluxu, Ivana Čilaš, direktorica sajma “Dani vjenčanja”, Dijana Pavković, vlasnica licencije Dana vjenčanja te Diana Mikloš, glavna urednica izdanja Dani vjenčanja. Poseban gost na castingu bio je Vanja Grgec, Mister Hrvatske za 2011. godinu i stručni suradnik na portalu „Dani vjenčanja“.

S obzirom na veliki odziv djevojaka, stručni žiri nije imao nimalo lak zadatak. Djevojke su jedna po jedna pozirale i predstavile se, a slijedilo je proglašenja pet finalistica castinga za zaštitno lice Dana vjenčanja. Prednost od pet bodova ispred ostalih djevojaka imala je Ivana Gugić koja je na Facebooku sakupila najviše "lajkova".

U finale su ušle Ana Godinić, Anamarija Striščak, Maja Marinić, Sara Brkić i Sara Vulinović. Lijepe manekenke zasjale su u dugim glamuroznim vjenčanim haljinama modnih kuća “Penelope vjenčanice” i “Sherri Hill“ te su pozirale modnom fotografu Belizaru Valiću.

Vrhunac castinga u „Gastro Globusu“ bilo je proglašenje pobjednice, a zaštitno lice Dana vjenčanja 2011. postala je Sara Brkić. Sve finalistice dočekale su i posebno iznenađenje, a to je poziv da nose svih sedam modnih revija na predstojećem jesenskom sajmu “Dani vjenčanja”. Pobjednica Sara Brkić dodatno će nositi kolekcije i na humanitarnoj reviji u sklopu Dana vjenčanja, čiji se prihod planira donirati za bolnicu Rebro.

Pobjednica castinga osvojila je i raskošne poklon-pakete preparativne i dekorativne kozmetike Juvena, Colistar, Avon, cvjetni buket orhideje u školjci, djelo gđe. Radmile Hrdelje, usisivač iz Electroluxa Ergorapido 2u1 te poklon-paket iz Schwarzkopfa. Lice Sare Brkić krasit će i naslovnicu časopisa “Dani vjenčanja”, čiji se izlazak priprema za 15. rujna.

Elipso