Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'isplati se'

Samo je ove godine potrošio više od 30.000 kn na božićne ukrase: "Govore mi da sam lud..."

youtube
16.11.2022.
u 13:30

I iako većina to smatra pretjeranim, on kaže da se i financijski trošak isplati ako izmami osmijehe na lica djece koja tih zimskih mjeseci prođu kraj njegove kuće.

I dok većina kupi božićno drvce i na njega stavi par ukrasa i lampice, neki do blagdanskog raspoloženja mnogo više drže, a ono im je bez gomile ukrasa nepotpuno.

 Među njima je i Britanac Naylan Dane Thomas koji je drugu godinu za redom cijelu svoju ulicu u zapadnom Walesu osvijetlio božićnim lampicama, a do sada je na tu božićnu čaroliju potrošio oko 3.600 funti (30.000 kuna).

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi

1/6

Svake godine Thomas već u studenom nekoliko dana potroši na uređivanje svoje kuće i okolice; a njegovi su ukrasi zaista raznovrsni; od LED Djeda Božićnjaka, pa do božićnih figurica za akvarij s ribicama...

I iako većina to smatra pretjeranim, on kaže da se i financijski trošak isplati ako izmami osmijehe na lica djece koja tih zimskih mjeseci prođu kraj njegove kuće.

- Živim na glavnoj cesti i škole su na oba kraja, a uvijek sam govorio da ću postavljati ukrase i paliti lampice dokle god mogu i da me neće računi za struju zaustaviti u tome... - rekao je za Newsfet Thomas kojeg ni kriza neće omesti da kod drugih probudi praznični duh.

"Želim to raditi baš za djecu i obitelji kojima danas možda nije lako, sjajno je vidjeti njihova ozarena lica!"

Obično mu, kaže, u ovo doba godine ljudi kucaju na vrata i pitaju mogu li njihova djeca ući u kuću i vidjeti ostale ukrase, a nekoliko mališana dolazi baš svaki dan."

To mi je dovoljna motivacija i nije mu teško potrošiti ni tjedan dana na tako ambiciozan unutarnji i vanjski dekor koji, kako kaže, smatra investicijom.

Najviše živo božićno drvce u Velikoj Britaniji spremno je za nadolazeću blagdansku sezonu i izgleda spektakularno

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije