Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro u prodaji

Sad si svaka žena može priuštiti dizajn s potpisom modnog dvojca eNVy room

Envy Room
Foto: Šime Eškinja
1/16
21.02.2014.
u 15:00

Dečki iz eNVy rooma napravili su posebnu kolekciju u suradnji s modnom kućom Bellissima iz Bosne i Hercegovine.

Dizajnerska odjeća ne mora uvijek biti (pre)skupa i nepristupačna.

Za to su se pobrinuli dečki iz eNVy rooma koji su napravili posebnu kolekciju u suradnji s modnom kućom Bellissima iz Bosne i Hercegovine.

U svrhu predstavljanja prve kolekcije „eNVy room for Bellissima“ za proljeće/ljeto 2014. snimljena je i kampanja.

Foto: Šime Eškinja

Kolekcija obuhvaća nešto više od deset modela, a uključuje cijeli spektar komada potrebnih u životu jedne žene prateći je od jutra do mraka kao i za sve vremenske prilike.

Proljetni baloner, elegantni kombinezon, ljetni i poslovni kompleti, romantične bluze i coctail haljine, lepršava tunika i kupaći kostim čine ovu kolekciju zaokruženom modnom pričom.

- Bellissima je BiH modna kuća s dugogodišnjom tradicijom i regionalnim utjecajem. Putem ove suradnje naš će dizajn biti mnogo pristupačniji široj regionalnoj publici. Trebalo je pri dizajnu voditi računa o maksimalnom omjeru cijene i kvalitete, a taj smo omjer vjerujemo uspješno pomirili. Pri osmišljavanju kolekcije vodili smo se mišlju što sve jedna žena treba imati u svom proljetnom ormaru, rekli su nam Nikica i Vjeko iz eNVy rooma.

- Naša je modna kuća poznata po tome da radi kolaboracije s etabliranim dizajnerskim imenima širom regije, a ovo je prvi put da radimo s dizajnerima iz Hrvatske. Veliko je zadovoljstvo što su to upravo sjajni Nikica i Vjeko iz eNVy rooma.

Foto: Šime Eškinja

Kolekcija će ovih dana u prodaju, a slijedi još jedna ona za jesen i zimu.

Kampanja je snimljena u veletrgovini cvijeća Fenjer, a ispred objektiva našeg proslavljenog fotografa Šime Eškinje stala je Tatjana Galić iz Talia agencije kao zaštitno lice nove eNVy room suradnje. Šminku potpisuje Sanja Agić, frizuru Draška Topić, dok je za styling odgovorna Lea Krpan.

>>Duh Lady Šram opet luta Brestovcem u modnoj priči eNVy rooma

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije