Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zrakoplovna tvrtka

Ryanair uveo bitnu promjenu i izazvao gnjev na društvenim mrežama

Ryanair
Foto: Markus Mainka/DPA/PIXSELL
01.11.2018.
u 12:44

Nova politika izazvala je gnjev na društvenim medijima i neki od klijenata te zrakoplovne kompanije napisali su da više nikada neće letjeti Ryanairom

Putnici najveće europske niskotarifne zrakoplovne kompanije Ryanair više neće moći besplatno ponijeti u avion 10 kilograma ručne prtljage, u skladu s novom politikom uvedenom u četvrtak.

Prema novim pravilima, putnici koji žele unijeti bilo što veće od "male ručne torbice" morat će dodatno platiti, osim ako ne spadaju u kategoriju putnika s prioritetnim ukrcavanjem.

Prioritetno ukrcavanje košta 6 eura, a ostali putnici, koji nisu izabrali tu opciju, morat će platiti 10 eura za dodatni komad ručne prtljage.

Nova politika izazvala je gnjev na društvenim medijima i neki od klijenata te zrakoplovne kompanije napisali su da više nikada neće letjeti Ryanairom.

Ovaj niskotarifni irski prijevoznik imao je tešku godinu obilježenu štrajkovima diljem Europe. Prošli mjesec izvijestio je o padu profita za 7 posto u prvoj polovici financijske godine, za što je među ostalim okrivio štrajkove koji su nanijeli "veliku štetu".

Ryanair je također oštro kritiziran prošli mjesec zbog blijede reakcije na rasistički ispad jednog putnika usmjeren na ženu koja je sjedila kraj njega, nakon što je video snimka tog incidenta objavljena na društvenim mrežama.

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

Ključne riječi

Komentara 4

UJ
ujo41
17:19 01.11.2018.

ne samo da je bila čudne boje kože nego je i smrdila i kopala nos pa yjednite onda vi s njom ..pvm..

PA
paleontolog
13:08 01.11.2018.

Ja letim samo Lufthansom, i osjecam se siguran i postivan, kapa im do poda!

AA
aabbcc
17:24 23.04.2019.

Misle na putnike da se ne pretegnu i sada vazi 5 kg ručne prtljage besplatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije