Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez sintetičkih izolata

Royal Green prvi su organski dodaci prehrani na našem tržištu

Royal Green
Foto: PR FOTO
1/5
24.09.2015.
u 12:19

Stručnjaci Royal Greena osmislili su inovativne formule potpuno prirodnih dodataka prehrani koje su posebne po tome što ne sadrže sintetske sastojke već su njihove formule bazirane isključivo na cjelovitim i prirodnim sastojcima.

Bio&bio trgovine prvi puta na našem tržištu predstavljaju organske vitamine i minerale s NOP ekološkim certifikatom.

Stručnjaci Royal Greena osmislili su inovativne formule potpuno prirodnih dodataka prehrani koje su posebne po tome što ne sadrže sintetske sastojke već su njihove formule bazirane isključivo na cjelovitim i prirodnim sastojcima.

Novi certificirani organski dodaci prehrani proizvedeni su bez sintetičkih izolata, bez aditiva te bez umjetnih sastojaka i sladila. Dobiveni su iz cjelovitih biljaka i superhrane čime se osigurava optimalna apsorpcija nutrijenata te maksimalna učinkovitost. U sastavu pojedinih Royal Green formula posebno su atraktivne adaptogene biljke poput sibirskog ginsenga i rhodiole, čime se unaprjeđuje njihov sinergijski učinak.

U novoj liniji organskih dodataka prehrani Royal Green posebno se ističu multivitaminsko-mineralni kompleksi za žene i muškarce, Multi Woman i Multi Man, koji osiguravaju sve esencijalne vitamine i minerale i to iz hrane. Vitamin C dobiven je iz bobica acerole, različiti vitamini B skupine iz jedinstvene mješavine guave, bosiljka i limunove kore, dok se selen dobiva iz sjemenki gorušice. Osim navedenog, u formuli se nalazi i veliki broj super namirnica kao što su đumbir, kurkuma, zeleni čaj, crni ribiz, borovnica, spirulina, nar, reishi, cordyceps, maitake i još mnoge druge.

Posebnu vrijednost ovim kompleksima daje adaptogena biljka rodhiola (lat. Rodhiola rosea) koja je u integrativnoj medicini iznimno cijenjena zbog niza povoljnih učinaka na organizam. Količina: 60 tableta | Preporučena dnevna doza: 1-4 tablete dnevno uz obrok.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije