Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neiskusan majstor

Roditelji platili tetovaže 2 tisuće kuna, ali ono što su dobili ih šokiralo: 'Uništio je sve!'

TikTok
25.02.2022.
u 12:26

Lyss je bila toliko razočarana tetovažom da se zaklela da se nikada neće vratiti u taj tattoo salon.

Svaki novi roditelj želi na poseban način obilježiti rođenje prvog djeteta, ali jedni roditelji ostali su šokirani nakon što su platili da tetovažu otiska ruke njihove kćeri - jer je ono što su dobili izgledalo potpuno neprepoznatljivo.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti:

1/11

Lyss Lampitt podijelila je cijelu stvar na TikToku i objasnila da je htjela puni otisak ruke, zajedno sa zasjenjenjem i otiscima prstiju – kao da je dijete stavilo ruku u tintu i dodirnulo roditelja. No, nešto se izgubilo u komunikaciji jer joj je ostala s obrisom nečega što je samo nalikovalo na ruku, s izobličenim prstima i nagnutim palcem, kako izvještava Mirror.

Lyss je bila toliko razočarana tetovažom da se zaklela da se nikada neće vratiti u taj tattoo salon. Objašnjavajući zastrašujuće iskustvo, objavila je fotografiju otisaka ruku svoje kćeri Azalee i neke inspirativne fotografije kako je željela da to bude tetovirano na njenom tijelu.

@pacificlyss this is an old tat but it's very relevant with this sound lol #tattoofail #whatiwantedvswhatigot #tattoogonewrong #fypシ #fyp #AVrboForTogether ♬ original sound - Kneely_Knight

"Platila sam 180 CAD $ (oko 950 kuna) plus porez po tetovaži (suprug i ja napravili smo iste). Čak sam objasnila kako želim da se to uradi, bila sam toliko razočarana. Provela sam otprilike tjedan dana šaljući mu poruke o tome što želim. Voljela bih da je samo bio iskren”; objasnila je u videu.

Konačna tetovaža sadržavala je je skicirani obris ruke i kurzivno ispisivanje imena njezine kćeri "Azalea Rae".

"Mislila sam da on prvo radi obris, a onda ćemo raditi sjenčanje", dodala je. “Ali kad mi je rekao da smo gotovi, bila sam jako uznemirena. Bila sam izuzetno razočarana s obzirom da je ovo bio prvi otisak šake moje prvorođene kćeri napisan u dobi od tri mjeseca. On ga je uništio!"

Foto: TikTok

Lyss je rekla da je tattoo umjetnik lagao o svojim vještinama i da je na kraju dobila infekcije od svojih drugih tetovaža pa se požalila i njegov salon je zatvoren.

Kako u nekoliko sekundi popraviti patentni zatvarač?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije