Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljuta je

Roditelji ju traže da pomakne svoje vjenčanje kako njima odgovara: 'Tata kaže da neće moći doći'

Shutterstock
12.03.2023.
u 12:28

Mladenkini roditelji stalno im govore da moraju pomaknuti datum negdje početkom lipnja, samo zato što jer njezin tata nema više slobodnih dana za odmor do lipnja, jer nije dobro planirao

Svi želimo biti uz naše najdraže u najvećim trenucima, ali što kada vas netko iz vaše obitelji pozove na svoje vjenčanje, ali obveze na vašem poslu znače da ne možete prisustvovati? U takvoj se situaciji našao jedan tata koji je svojoj kćeri morao reći da ne može doći na njezino vjenčanje u svibnju jer nema više plaćenog godišnjeg odmora pa ne može dobiti slobodno, piše Mirror

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama:

1/9

Buduća mladenka ljuta je na svog oca zbog njegovog lošeg planiranja, posebno zato što jedino rješenje koje je smislio uključuje njezino odgađanje vjenčanja do lipnja - što ona ne može učiniti. Žena je rekla da će njezin budući suprug pohađati 40-dnevni kamp za obuku za svoj novi posao u drugom tjednu lipnja, pa je par planirao vjenčanje u svibnju kako bi se mogli vjenčati i imati medeni mjesec prije nego što on ode daleko. Ako pristanu na zahtjeve njezinih roditelja, imat će samo nekoliko dana za sebe nakon vjenčanja prije nego što njezin muž ode i ostavi je na više od mjesec dana.

- Dakle, moj zaručnik i ja od početka našeg planiranja vjenčanja, imamo sukob s mojim roditeljima oko datuma. Želimo se vjenčati 13. svibnja, a gotovo tri tjedna prije nego što moj zaručnik počne 40-dnevnu obuku na svom poslu zbog čega nećemo moći provoditi puno vremena zajedno. Roditelji nam stalno govore da moramo pomaknuti datum negdje početkom lipnja, samo zato što moj tata nema više slobodnih dana za odmor do lipnja, jer nije dobro planirao. Pomicanje datuma bi nam izazvalo velike neugodnosti, ali moji su roditelji sada ljuti na mene jer to odbijam učiniti - napisala je u objavi na Redditu.

Korisnici Reddita bili su čvrsto na mladenkinoj strani, jer su rekli da bi ona i njezin partner trebali biti jedini koji određuju kada će biti vjenčanje. Također su istaknuli da je datum koji je odabrala subota kada većina ljudi ionako ima slobodnog vremena, te da do idealnog datuma ostaju još dva mjeseca, što njezinom tati daje dovoljno vremena da dogovori nešto sa svojim poslodavcem kako bi mogao doći na vjenčanje svoje kćeri. 

- To je bezobrazno jer ima i više od dva mjeseca. Sigurno s toliko obavijesti i planiranja tvoj tata može smisliti način da osigura da tada bude slobodan. Razgovaraj s upraviteljem? Promijeni smjenu? Kupi dan godišnjeg odmora od kolege? Nešto mora biti opcija - komentirala je jedna osoba.

-  Nisu u krivu kad pitaju, ali griješe u tome što inzistiraju i što se ljute jer odbijate to učiniti. Kao otac, ni na koji način ne bih postupio ovako - komentirao je drugi korisnik.

- Razlog koji su naveli također je vrlo loš, mislim da vaš razlog za odabir vašeg datuma ima puno više smisla. Vaši roditelji zvuče kao da smatraju da su oni jako bitni na tom vjenčanju. Nisu, to je vaš dan - dodao je treći korisnik.

Kako očistiti iznajmljenu vjenčanicu prije vraćanja? Ova mladenka otišla je u autopraonicu! 😂

Ključne riječi

Komentara 1

JO
jono
16:50 12.03.2023.

Žao mi je , ali od samog početka broj 13 ne donosi sreću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije