Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
testirajte sami sebe

Samo osobe s visokim kvocijentom inteligencije mogu uočiti drugačije slovo

Bright Side
08.03.2023.
u 06:00

Nije tako jednostavno kao što se čini

Ponekad može biti teško razumjeti optičke iluzije jer se često stvaraju kako bi prevarile vaš um i testirale inteligenciju. Rješavanje optičke iluzije zahtijeva dobre vještine promatranja i oko za detalje, a ovu iluziju mogu riješiti samo osobe s visokim kvocijentom inteligencije. 

Mozgalice su sjajan način da izazovete svoje kognitivne vještine, sposobnosti rješavanja problema, a također vam pomažu da se usredotočite. Ova zanimljiva mozgalica izaziva vas da pokušate identificirati skriveno slovo među X-ovima i K-ovima, piše Mirror

Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

1/5

Zvuči vam lako? Pa, postoji vremensko ograničenje, a prema stranici koja ju je objavila, samo ljudi s visokim IQ-om mogu uočiti skriveno slovo unutar 13 sekundi. U mozgalici postoji pet redaka X-ova i K-ova, a morat ćete brzo skenirati sve retke i stupce kako biste pronašli odgovor.

Pogledajte fotografiju: 

Foto: Bright Side
Ne možete pronaći drugačije slovo unutar vremenskog ograničenja? Ako trebate pomoć, dolje možete vidjeti odgovor.

Foto: Bright Side

Najodgovorniji znakovi zodijaka: Na ova četiri znaka uvijek možete računati!

Komentara 5

Avatar Le-Freak
Le-Freak
18:22 08.03.2023.

To ono da svako misli da je visoko inteligentan. Ja sam prvo mislio da je jos neko slovo skriveno jer sam odmah vidio y, pa pomislio da nemoze biti tako jednostavno.

ST
Stručnjak
12:14 09.03.2023.

Trebalo mi je 2 sekunde

PO
Poletarac101
06:07 09.03.2023.

Sve neki Genijalci ovdje...😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije