Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opaki zavodnik

Robert Pattinson očijuka s pjevačicom Katy Perry

Robert i kirsten
AFP
18.12.2009.
u 09:04

Glumac i pjevačica bili su na proslavi rođendana zajedničkog prijatelja i cijelo vrijeme se nisu odvajali jedno od drugoga, a poslije su otišli i na karaoke.

Robert Pattinson po svemu sudeći postaje najveća muška holivudska namiguša. Najnovija žrtva njegova upucavanja je pjevačica Katy Perry s kojom je očijukao na rođendanskoj zabavi zajedničkog prijatelja.

Pattinson, koji je navodno u vezi s partnericom iz "Sumraka" Kristen Stewart, na proslavi se cijelo vrijeme hihotao i družio s Katy koja je u vezi s komičarom Russellom Brandom. Glumac i pjevačica otišli su poslije i na karaoke, a osoblje kluba u kojem su bili kaže kako je Perry bila toliko zauzeta zabavljanjem Pattinsona da uopće nije stigla dohvatiti mikrofon.

Iz kluba su otišli kada su pustili Pink i njezinu pjesmu "So What", što je jako uzrujalo Katy koja je počela vikati "nju ne volimo", "kriva pjesma". Tada je pokupila svoje društvo i Roberta i uputila se dalje. Ovo nije prvi put kako su njih dvoje završili zajedno na karaokama, pitanje je samo druže li se zajedno zbog ljubavi prema pjesmama ili ljubavi jedno prema drugome.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije