Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjevač je strahovao da će život provesti sam sve dok nije upoznao američku glumicu

Robbie Williams želi troje djece s djevojkom Aydom Field

robbie
Reuters
05.11.2009.
u 11:45

Ayda jako želi naučiti sve o Robbiejevu omiljenom sportu - nogometu, pa je 35-godišnji pjevač uvjeren kako je ona uistinu prava žena za njega.

Robbie Williams priznao je kako je jako zaljubljen u svoju djevojku, američku glumicu Aydu Field i želi s njom imati dijete. Nekad problematični glazbenik sve donedavno je strahovao kako je osuđen na život samca, sve dok nije upoznao Aydu.

- Mislio sam kako ću život provesti sam, ali kad sam upoznao Aydu, stvari su se promijenile. Ona je predivna osoba i jako sam zaljubljen - kaže 35-godišnji pjevač koji je izrazio veliku želju za ponovnim okupljanjem grupe "Take That".

Par ozbiljno razmišlja o djeci, a Robbie bi htio barem troje mališana. Zbog Aydine jake želje da nauči sve o nogometu, omiljenom pjevačevu sportu, on je uvjeren kako je ona prava žena za njega.

Ključne riječi

Komentara 1

PU
pulari
13:48 05.11.2009.

Bas sam i ja planirao sa njom imati djecu,ali me Robie preduhitrio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije