Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u srcu Zagreba

Bacite pogled u najoriginalniju outlet trgovinu metropole

ReStore outlet
Foto: Matea Martek/Fashion.hr
08.03.2015.
u 17:00

ReStore outlet prvo će vas privući svojim upečatljivim izgledom i duhom '50-ih i '60-ih godina, a nakon toga će vas potpuno osvojiti svojim iskrenim pristupom te odličnom robom po fer cijenama.

Kada naiđete na projekt koji se temelji isključivo na pozitivi, iskrenosti i velikoj količini entuzijazma, znate da je samo pitanje vremena kada će on biti masovno prepoznat i objeručke prihvaćen od strane istomišljenika.

Na takav jedan projekt naišli su novinari s portala Fashion.hr u  zagrebačkoj Ilici 112 i podsjetili se kako je jedino ovakav način započinjanja poslovne priče onaj ispravan. 

U potezu bogatom second hand i vintage trgovinama, od prije dva mjeseca zazelenila se i jedna nova adresa.

ReStore outlet prvo će vas privući svojim upečatljivim izgledom i duhom '50-ih i '60-ih godina, a nakon toga će vas potpuno osvojiti svojim iskrenim pristupom te odličnom robom po fer cijenama.

Svemu ovome prethodila je jedna duga bankarska karijera, kojoj je Draško Antonović odlučio reći zbogom i okrenuti se novim, kreativnim pobjedama.

Kao glavni i odgovorni za ideju o drugačijem outlet storeu, Draško je spremno zaronio u uređenje prostora u Ilici. Vođen prvenstveno idejom o ugodnom i opuštenom prostoru u kojem će biti užitak raditi, trgovina je osvanula u pop art duhu, ispunjena mnoštvom cool detalja, poput Electroluxovog hladnjaka iz pedesetih obojenog u boju mentola, baš kao i svjetiljki načinjenih od kanti ili limenki te starih gramofona, telefona i polaroida s tavana Duškovih djedova i baka.

Filmski plakati iz kultnih filmova i slike holivudskih zvijezda s početaka karijere te pokoji strip junak, kao što je Modesty Blaze, samo su točka na 'i' u ovom sjajnom prostoru.

Cijeli članak i fotografije ovog posebnog ReStore outleta potražite na portalu Fashion.hr

>>8 pravila (i modnih komada) za odličan poslovni stil

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije