Restoran Ružmarin: Gosti traže krvavi biftek, ali bez krvi, pa ostanem u čudu
Bili su kod nas Severina, Gibonni, Oliver, Jole, Jelena Rozga..., ali ja čekam njega – Bana, kaže nam uz smiješak kuhar Dario Ban.
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Izvrstan restoran, interijer ugodan, posluga brza i profesionalna, klopa za preporučit, ali nije mi ostao u sjećanju kao jeftin, nego malo skuplji restoran koji zaslužuje svaku potrošenu kunu! Obavezna stanica u Opatiji.