Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno

Reese Witherspoon: Mama mi je dala najbolje savjete o ljepoti

Reese
Foto: Avon/Arhiva VL
1/7
04.02.2011.
u 13:21

Holivudska glumica u intervjuu otkriva da glumi s velikom strasti, zašto je angažirana oko prava žena...

Njezino slatko i otegnuto hellooo, thank youuu i byeee začas čovjeku izmame osmijeh jer to neodoljivo podsjeća na komediju “Plavuša s Harvarda” u kojoj se 2001. godine holivudska zvijezda Reese Witherspoon proslavila ulogom trendseterice koja naizgled utjelovljuje viceve o plavušama, no upisom na prestižno sveučilište pokaže se u novom svjetlu.

Usporedno s vrckavim ulogama, marljivo je gradila karijeru i na ozbiljnijima - 2005. godine osvojila je Oscara, Zlatni globus, nagradu BAFTA i još niz priznanja za ulogu supruge američkog country pjevača Johnnyja Casha u glazbenom filmu “Hod po rubu”. 

Prije četiri godine prebrodila je razvod s glumcem Ryanom Phillippeom s kojim ima dvoje djece, neko vrijeme bila je u vezi s glumcem Jakeom Gyllenhaalom, a uskoro bi trebala uploviti u bračnu luku s filmskim agentom za talente Jimom Tothom. Žena koja marljivo niže uloge i izbjegava skandale poznata je i po humanitarnom radu, a upravo je predstavila i vlastitu parfemsku trilogiju. U ekskluzivnom razgovoru za V Magazin govori o obitelji, karijeri i humanitarnom radu. 

Mnogima ste ideal ljepote i uspjeha, vaše ime često je na vrhovima top-lista najpoželjnijih zvijezda. Koja je vaša definicija lijepe i snažne žene?

- Snažna je žena ona koja zna što želi u životu, i zna kako to zatražiti. Lijepa žena vjerojatno je to isto; žena koja njeguje svoju unutarnju snagu, nastoji ustanoviti tko je i što je čini sretnom, bilo da su to ljudi koji je okružuju, njezina djeca ili njezin posao. Stvarna, unutarnja ljepota stvara se samopouzdanjem da živiš svoj život najbolje što možeš.

Koji je najbolji savjet o ljepoti koji ste ikad dobili, i tko vam ga je dao?

- Vjerojatno moja majka koja u svemu nalazi humor i često se smije. Mislim da je to najbolji savjet jer stvarno djeluje - žena je vrlo lijepa ako se svaki dan smije.


Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
15:21 04.02.2011.

pa nisi baš lijepa

Avatar Glina74
Glina74
17:55 12.04.2011.

MarxistKomunist a ti si lijep::: da te guzica vidi puklabi od smijeha rađe nju jedan puta nego tebe 10 puta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije