Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mljac!

RECEPT DANA Od samo 4 sastojka: Napravite čokoladne puding keksiće

@mama_aleni
24.05.2024.
u 09:30

Potrebna su vam svega četiri sastojka, a možete ih puniti čime god želite.

Ovi čokoladni puding keksići oduševit će svakog tko ih proba, a priprema im je jednostavna i brza. Potrebna su vam svega četiri sastojka, a možete ih puniti čime god želite. Mi vam savjetujemo Nutellu i pržene sjeckane lješnjake. Možete raditi i varijantu od vanilije - samo umjesto pudinga od čokolade stavite puding od vanilije i punite ih otopljenim bijelom čokoladom. Recept je podijelila food blogerica @mama_aleni. Uživajte! 

Sastojci:

  • 180 g mekog maslaca
  • 70 g šećera u prahu
  • 180 g glatkog brašna
  • 2 vrećice pudinga od čokolade (80 g)

VEZANI ČLANCI: 

Priprema: Omekšali maslac i šećer u prahu izmiksajte, dodajte puding i kratko sjedinite na najmanjoj brzini. Dodajte brašno i rukama umijesite meko tijesto. Tijesto zamotajte u prianjajuću foliju i stavite na hlađenje pola sata. Ohlađeno tijesto premijesite pa oblikujte kuglice. Kuglice slažite na pleh obložen papirom za pečenje i drškom kuhače radite udubljenja. Pecite ih 12 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180°C. Pečene keksiće ostavite da se se ohlade na plehu te ih napunite Nutellom ili otopljenom čokoladom.

Čokoladni keksi od samo pet sastojaka pravi su hit na internetu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije