Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korizmena kuharica

RECEPT DANA Danas nešto na žlicu: Juha od kupusa

shutterstock
23.03.2024.
u 08:00

Ovo je od davnina korizmeno jelo, pa se i vi njime poslužite da se pripremite za nadolazeći Uskrs.

Jednostavna, okrepljujuća, ukusna - sve je to juha od kupusa. Za njenu pripremu potrebno vam je svega pet sastojaka i sat vremena posla. Sve se kuha u jednom loncu, a finalni rezultat zdravi je i zasitni obrok za cijelu obitelj. Ovo je od davnina korizmeno jelo, pa se i vi njime poslužite da se pripremite za nadolazeći Uskrs. 

Sastojci:

  • 5 stabljika poriluka
  • 2 paprike
  • 1-2 konzerve rajčice
  • 1 struk celera
  • 1 glavica kupusa
  • sol i papar prema želji

VEZANI ČLANCI: 

Priprema: Nasjeckajte povrće, stavite ga u lonac i prelijte vodom (da pokrije povrće). Začinite solju i paprom, a kad uzavrije smanjite vatru i pustite da kuha sve dok povrće ne omekša, pola sata do sat. Povremeno, ako je potrebno, povrće podlijte vodom.

Stručnjaci za sigurnost hrane kažu da su ovo najčešće pogreške koje ljudi rade u kuhinji:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije