Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
it djevojka

Rea Papathanasiou - Grkinja za koju kriza ne postoji

rea papathanasiou (1)
Getty/Guliver
12.11.2012.
u 00:01

Iako tvrdi da u njezinoj zemlji žene ne obraćaju pozornost na modu, grčka blogerica Rea piše jedan od najposjećenijih blogova u državi. Česta je posjetiteljica modnih tjedana u Parizu, a modnu inspiraciju pronalazi u disco i rock eri!

Biti najpopularnija modna blogerica u državi nije lak posao, no Rei Papathanasiou ova je titula vrlo lako kliznula u ruke – mlada fashionistica s diplomom iz modnog dizajna jako dobro zna što radi, a trendove spremno prilagođava svom stilu.

“Stvarno vjerujem da sam se trebala roditi u nekom drugom vremenu, možda ‘60-im ili ‘80-im godinama prošlog stoljeća. Jednostavno obožavam disco i rock glazbu, hipijevski stil mi savršeno pristaje i vozim staru VW ‘bubu’. Grčka uopće nije modno osviještena zemlja pa inspiraciju crpim putujući svijetom”, otkriva ova modna nostalgičarka.

No, ipak je u suvremenim dizajnerima našla svog idola i to ni manje ni više nego francusku modnu kuću Balmain i njezinog posrnulog dizajnera Christophea Decarnina. “Volim rokersku estetiku Balmaina i Isabel Marant i dinamičnost njihovih kreacija, no moram priznati da me najviše impresionira street style”, objašnjava Rea. Dvadesetpetogodišnja blogerica kaže kako je tajna njezinih dobrih stylinga činjenica da u svemu što vidi pronađe modnu inspiraciju, a osim odjeće obožava putovati na modne tjedne. Ipak, titulu njezinog omiljenog grada ne odnosi neka svjetska modna metropola poput New Yorka ili Pariza, kojeg često posjećuje, već dom brojnih američkih zvijezda – Los Angeles.

“Obožavam surfanje i plažu i mislim da bih u LA-u bila presretna”, otkriva mlada fashionistica. Njezine boho-chic kombinacije (Rea obožava resice!) zaslužile su mjesto u street style rubrikama Ellea, Glamoura i portala Fashionologie pa smo sigurni kako je i ona inspiracija brojnim ljubiteljima street stylea. No, kako sve ne bi ostalo na blogu, Rea u svom životopisu ima i prestižni modni fakultet Central St. Martins, na kojem je položila tečaj za modnog dizajnera.

Sigurni smo da je njezina kolekcija samo pitanje dana!     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije