Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

8 razloga zašto odabrati Jacuzzi® hidromasažni bazen!

bazen
Foto: PR FOTO
1/10
PR
Autor
PR članak
08.05.2015.
u 08:00

Bez obzira razmišljate li o bazenu u privatne ili komercijalne i poslovne svrhe, prvo pitanje na koje morate znati odgovor je: „Kakav bazen želim?“.

Ove dvije vrste bazena su potpuno različite kategorije proizvoda, iako vrlo komplementarne kada govorimo o wellness-u. Obični bazeni uglavnom služe u svrhu stjecanja bolje fizičke spreme i razvoja mišićne mase, dok hidromasažni Jacuzzi® bazeni služe za opuštanje tijela, istinski kvalitetnu masažu i poboljšanje cirkulacije. Temperatura vode Jacuzzi® bazena je otprilike 37°C te je ona daleko toplija od bazenske vode čija temperatura je u prosjeku 28 °C, ukoliko bazen ima sustav grijanja.

Oba tipa bazena mogu biti instalirana unutar doma ili na otvorenom prostoru. Osnovna prednost hidromasažnih Jacuzzi® bazena je što oni osim u vrtu ili dvorištu, mogu biti instalirani i na gotovo svim terasama zbog iznimno malog opterećenja na podlogu. Dakle, kod Jacuzzi® bazena daleko je manja ograničenost prostorom, a potrebno je svega 2,4 m2 za najmanji model dimenzija 150x160 cm.

Osim što hidromasažni Jacuzzi® bazeni ne zahtijevaju gotovo nikakve građevinske radove, ostale prednosti su:

  • puno lakše održavanje i manji troškovi
  • daleko manji utrošci električne energije, vode i sredstava za tretiranje vode
  • puno dostupnih varijanti dimenzija, oblika, boja, opreme, obloga
  • mogu biti ugradbeni ili samostojeći s nekom od tvorničkih obloga
  • mali i lagan termoizolacijski poklopac s kopčama koji smanjuje gubitke energije, nastanak algi i bakterija te onečišćene vode
  • duže i lakše uživanje tijekom cijele godine, a ne samo sezonski
  • jednostavna upotreba i organizirana servisna mreža
  • povoljne početne cijene od 49.500,00 KN s uključenim PDV-om, dostavom, montažom, edukacijom i setom za tretiranje vode uz garanciju od 2 godine

Na kraju, valja reći nekoliko riječi o Jacuzzi® marki. Kroz godine pojam „jacuzzi“ postao je generičko ime i sinonim za sve vrste hidromasažnih proizvoda, baš poput Lada Nive koju ponekad nazovemo Džipom, a ne terencem. Jacuzzi® je Američka multinacionalna korporacija s jednom od tvornica u Italiji, a svi proizvodi se od početka do kraja proizvode u spomenutim državama.

Na hrvatskom tržištu Jacuzzi® se prodaje već više od 20 godina, a nedavno je u Zagrebu otvoren 1. ekskluzivni JACUZZI® WELLNESS SPECIALIST Brand Store u ovom dijelu Europe. Na adresi TRATINSKA 66, osim hidromasažnih bazena, možete pronaći hidromasažne kade, tuš kabine i saune, odnosno stručno i iskusno osoblje informirat će vas o svakom od preko 1000 originalnih Jacuzzi® proizvoda.

Više o tome kako uz Jacuzzi povećati vrijednost nekretnine, produžiti sezonu i zaraditi više saznajte ovdje.

Eto, informacije ste dobili, a sada razmislite o željama, mogućnostima i poslovnim potrebama. Ukoliko imate pitanja, bez obzira o kojem Jacuzzi® proizvodu se radilo, javite se na info@aqua-spa.hr ili posjetite službenu web stranicu www.aqua-spa.hr.

Želite prijaviti greške?