Rajčica, mrkva, tikvice...Doznajte koje povrće je bolje jesti sirovo, a koje kuhano
Nutricionist Guy Crosby pojasnio je koje povrće bismo trebali jesti na koji način da iskoristimo najbolje što sadrži...
Komentari 4
Što to sve vrijedi govoriti ako nemaš pri ruci! Jutarnje razgibavanje po vrtu kroz grmove malina, kupina, borovnica, šljive bistrice, rajčica, paprika koje su od težine "sjele" na zemlju....pa zdravi fruštuk sa šakom bobičastog voća, najslađim šljivama koje postoje na svitu, najavom kokodakanja da su i jaja najfriškija.... Ljudi, birate asfalt i ne smeta vam zvati se snobom, a na selu je temperatura niža, smočnica kao atomsko skolonište, oči odmorne, dica bez zaštitara, a hrana taman kakvu treba naše tilo!
Sirov špinat? Ma hajde biži. Lešo blitvu il na suoparnik. Ili u polpeti s oslićom i krumpirom.
Pa gdje naci ,voce i povrce koje nije zatrovano, recimo jabuka koju kupujemo, 17 puta je tretirana pesticidima, toga prije nije bilo, rajcicu vise ne mozes kupiti sa njive, sve se uzgaja u plastenicima, sve je umjetno, samo oni koji zive na selu mogu za sebe uzgajati bio voce i povrce...
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Sve sirovo je bolje, sve obradjeno je prakticno otrov